Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
válasz
szarkazsolt #1422 üzenetére
1. Nem értem melyik HUB-ra gondolsz?
2. Az Echo plus-nál ha nincs net/ nem engedem ki a netre, akkor közvetlenül is irányithatom hangutasítással a hozzárendelt okos eszközöket. (Zigbee HUB)
-
freemanone
addikt
válasz
szarkazsolt #1421 üzenetére
mint írtam fentebb..... a KÜTYÜN IS TÁROLJA az előre időzített feladatokat, ahoz nem kell központ... lehet nem volt egyértelmű a fogalmazás...?
-
Galahed
senior tag
válasz
szarkazsolt #1417 üzenetére
OFF: Sonoff
Megnéztem: az ewelink app -ban a FAQ-ban, ott is írják, hogy működnek az időzésetek ha nincs wifi vagy net. Csak áram legyen, ennyi kell hozzá. -
Galahed
senior tag
válasz
szarkazsolt #1417 üzenetére
Nálam a settingsben beállított kikapcsolási időzítő (inching) az biztos, hogy megy minden wifi és net elérés nélkül , a többit még nem próbáltam (megnézem hamarosan) de ha megy akkor valószínű, hogy az időzítések (ahogy topiktársunk Freemanone irta) magában az eszközben tárolódnak le. Pont úgy ahogy pl az Alexa ébresztője is. (szép is lenne, ha az internet elérésen múlna az ébresztő...)
-
Galahed
senior tag
válasz
szarkazsolt #1413 üzenetére
A sonoff-ot én is nagyon szeretem, (Megbízhatóan működik az Alexával) de szeretnék elszakadni az internettől, ezért fogok váltani a HUE rendszerre. Úgy nézem meg tudom oldani a kapcsoló kérdést (fali) is, így szép lassan lecserélem a Sonoff kütyüket.
(Bár most jött ki a null vezeték nélküli fali kapcsolójuk is, így tényleg egyre jobb lesz a Sonoff.
Amúgy csak a világítást cserélem a dugaljak azok maradnak Sonoff-ok, (Bár a BlitzWolfok is jók, azok tudnak fogyasztást is mérni, valamint azok is elég megbízhatóan működnek az alexával) -
freemanone
addikt
válasz
szarkazsolt #1413 üzenetére
A fix időzítéseket a kütyükön is letárolja és azokhoz nem kell "központ".
-
siminhu
tag
válasz
szarkazsolt #1140 üzenetére
Köszönöm, visszaolvasva megtaláltam a megoldást
-
siminhu
tag
válasz
szarkazsolt #1140 üzenetére
Sajon IOS-en nem találok mást? Vagy másik app kell?
Köszi,
SIM
-
Akiboy23
tag
válasz
szarkazsolt #1135 üzenetére
Megkérdezhetem hogy miért van letiltva? Egyébként lehet hogy megérne egy próbát a feloldás!
-
kamillo67
tag
válasz
szarkazsolt #1135 üzenetére
Olvasd el az előző hozzászólásomat
L Smart home skill (barna színű) a megoldás.
-
Akiboy23
tag
válasz
szarkazsolt #1131 üzenetére
Az e-control programot próbáltad? Bár szerintem mindegy. Miből gondolod hogy felismerte ha nem csinál semmit? Szerintem szimplán az van hogy nem ismeri azokat az eszközöket amik neked vannak. Nekem is egyedül csak az lg tv-t ismeri. A többit tanítottam.
-
Akiboy23
tag
válasz
szarkazsolt #1128 üzenetére
Egyáltalán a sceneken kívül talált meg valamit eszközként?
-
freemanone
addikt
válasz
szarkazsolt #983 üzenetére
Hátha van aki tud ezekre válaszolni én ilyeneket nem próbáltam. Mármint a jack kimenetre nem kötöttem még semmit és a broadlink-kel is hadilábon állok, másképp okosítottam fel az infrás kütyüket.. Ezek szerint lehet váltani hogy oda tolja ki a hangot vagy saját hangszóróra?
Azt gondoltam, hogy ha a jack-en aktív cuccot érzékel automatikusan arra kapcsol. -
freemanone
addikt
válasz
szarkazsolt #980 üzenetére
Az első kérdésedet nem értem. Miért csatlakozik BT-n ha jack-re van dugva? és fordítva, minek a jack ha van BT kapcsolat?
Egyébként connect és disconnect plusz az eszköz neve a varázsszó BT-s cuccoknál.
Második kérdésedre nemtudom a választ.
Harmadikra pedig az, hogy nem lehet szétválasztani a kettőt.
(#981) KorLaci: Igen, ez a funkció csak premium előfizuval megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest