-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #57078 üzenetére
Semmi baj, az objektív mindig szubjektív.
A viccet félretéve: nem szerettelek volna megbántani, ezért azt javaslom, hogy mielőtt véleményezésre töltesz fel egy képet, mindig engedd el azt, hogy személyesen is érintett vagy: próbáld meg kívülről nézni úgy, hogy egy vadidegen mit láthat benne anélkül, hogy ismerné a kép készítésének a körülményeit!
Itt egy kapáslövés az egyik esküvői kreatívról. Ez sem életem képe csak egy "outtake" amit előtúrtam a nyersből, de bárki magyarázat nélkül látja rajta, hogy mi a szitu.
-
marcitp
őstag
válasz
Speeedfire #57078 üzenetére
De igazuk van.
Külső szemmel -nem voltunk ott stb - ez nem jó kép. És nem bántásból írta senki sem, na főleg Ropi nem az, aki szúrjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Panasonic HDC-SD60 - 25x optikai zoom
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest