Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcitp
őstag
válasz
Muerte68 #56747 üzenetére
ja, gondoltam.
egyébként nagyon nehéz valami újat hozni, ami tegnap (pár éve) szenzáció volt, ma standard.
Ha már unalmas a standard és nincs új, nyúljunk vissza régebbre.
Az egyedi/egyéni most is ritka.csak kitolódtak a határok.
Nekem annyira Faszicsunáj képe nem tetszik.
Sem a téma, sem a kidolgozás. Napokig ültem, míg felállva tapsoltatok. Ilyenkor hülyének érzem magam, de ez van, kimondtam. Nagyon triviális téma, nem teljesen jól tálalva. Van egy hétgyermekes szomszéd, Apa "bentvan". Egyedüli neveli őket az egy szülő. Nem tudok jóérzéssel nézni a képre.
A kerítésen szárítás megszokott. Hatásvadásznak érzem ezt a fotót. Ez egy kattintás.
Itt, tölünk pár méterre ez a realitás.
És ezzel nem a fotó készítőjét méltatom vagy húzom le negatív irányba, egyszerűen csak egy vélemény.
Nem látok benne fantáziát, sem kompozíciót, ezek szoció tények.
Viszont ahhoz meg nem fotósszemmel tálalás - hanem egy kattintás, ami elém van tolva.
Elnézést kérek Robitól, ez csak egy szubjektív vélemény, amit tudom, NEM kellett volna leírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest