Hirdetés
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
marcitp #54239 üzenetére
Nem ott van a gond hogy az én képemre semmi reakció,tudom én hogy nem olyan jó hogy dicsérgetni kellene,ezért nem rakok fel többet
Igazából nincs is gond csak ahogy a kolléga is megjegyezte ez már nem kezdő topic
Nem problémázom rajta,ezért írtam hogy csak akkor rakok fel ha nagyon jónak találom,tisztában vagyok a képességeimmel csak egy tényleges kezdő biztosan meglepődik hogy mi a szint
Nem azért írtam a lehűtést,hanem tudom hogy full amatőr vagyok ezért ha már legalább véleményt kapok akkor azt jelenti hogy valami sikerült ami nem az igazi de tovább lehet lépni belőle,míg a rosz képeket kár véleményeztetni azokból nem lesz semmi.
Vagyis azért nem rakok több képet mert nem üti meg ezt a szintet,de legalább már tudom hogy mi az ami nem jóMár magammal szemben is vagyok olyan igényes hogy egy szintet elvárjak magamtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Fujifilm Instax Mini 99 Black instant kamera szett
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Sony A7C, ILCE-7 váz, gyári akku, Smallrig 3081B A7C cage
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest