Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Muerte68

addikt

válasz marcitp #54239 üzenetére

Nem ott van a gond hogy az én képemre semmi reakció,tudom én hogy nem olyan jó hogy dicsérgetni kellene,ezért nem rakok fel többet ;)
    Igazából nincs is gond csak ahogy a kolléga is megjegyezte ez már nem kezdő topic :)
    Nem problémázom rajta,ezért írtam hogy csak akkor rakok fel ha nagyon jónak találom,tisztában vagyok a képességeimmel csak egy tényleges kezdő biztosan meglepődik hogy mi a szint :)
    Nem azért írtam a lehűtést,hanem tudom hogy full amatőr vagyok ezért ha már legalább véleményt kapok akkor azt jelenti hogy valami sikerült ami nem az igazi de tovább lehet lépni belőle,míg a rosz képeket kár véleményeztetni azokból nem lesz semmi.
    Vagyis azért nem rakok több képet mert nem üti meg ezt a szintet,de legalább már tudom hogy mi az ami nem jó :) Már magammal szemben is vagyok olyan igényes hogy egy szintet elvárjak magamtól.

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

Új hozzászólás Aktív témák