Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topik ezennel záródik!
mc.trasek figyelmeztetve flame-ért!, PpenoO pedig azért mert felvette a kesztyűt! -
PpenoO
őstag
válasz
mc.trasek #38 üzenetére
Ezt a kamu dumát, beszarás...gondoltam másokra is...persze, egyszer sem említetted meg másokat, csak a saját tudatlanságaidból fakadó problémákra tértél ki ( regkulcsot adjatok, ezis szar azis szar ). Amikor szorúl a hurok, akkor szopi-nyali, ameddig csak lehet, szánalmas...
Nem fájna az a 10ezer forint, khm...idézek:
''miért fizessek érte sokszor 20-40 Eurót - Még 250 Ft -tal számolva 5-10 ezer Ft!''
Lehet kitudnád fizetni, de mégsem akarod és fáj hogy ennyibe kerül..
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
nincs mit,de azért a hangnemre a jövőben légyszi ügyelj.
-
mc.trasek
csendes tag
Köszi a segítségedet! Igazából az tette be a kaput, hogy letöltöttem néhány progit - különböző ingyeneseket, - egy darabig szépen működtek - majd egy ídő után benyújtották a számlát, hogy fizessek stb. Semmi jele annak, hogy demo verzió, vagy valami. Tehát uninstall stb. a winchester pedig tele szeméttel. Fizetős programmal is jártam már így, az egyik pedig hazavágta az egyik írómat. Amelyikért fizettem. Hát ez a történet. A 8-10 ezer Ft engem nem vágna földhöz, de van akit eléggé megvisel. Gondoltam rájuk is.
-
doc
nagyúr
válasz
mc.trasek #29 üzenetére
szerintem te eltévedtél...
ez nem az a hely ahol agyoncrackelt meg serial.txt-vel ellátott programokat találsz. tudunk tanácsot adni, hogy melyik programot érdemes megvenni, tudunk ajánlani ingyenes alternatívákat, de warezolással menj máshova
mondanám hogy használj Linuxot, ahol rengeteg ingyenes és remekül használható profi programot találsz, de a stílusodat látva ilyet inkább nem is ajánlok... -
PpenoO
őstag
Ilyen undorító stílusú görénynek tudod mikor segítek mégegyszer..fulladjon meg a saját tudatlanságába...lehet bannolni, vagy amit akartok, ha nem tetszik, de nehogymár egy ilyen kis senkiházi ossza az észt...énis csak tag vagyok, de asszem többet tettem az itteni fórumozókért, mint ez a kis pöcs..
-
sgergi
veterán
-
PpenoO
őstag
válasz
mc.trasek #29 üzenetére
Látom igazság keményen furdalja lelkiismereted, amit magadnak se vallasz be és inkább vagdalkozol
Neoprimitív??? Ennyire okos vagy mértnem te írsz egy nyitott forráskódú cd dvdíró programot?? Talán mert gőzöd nincs miből is áll össze egy ilyen program. De ingyen akarsz mindent, nehogymár fizetned kelljen is valamiért, amiért mások megdolgoztak.
Warezoljá baszod akkor, ha nincs pénzed szoftverre, ne itt rinyáljá hogy mértnincs ingyenes szoftver...( amúgy van, nem is egy )
Mindenki addig nyújtózkodjon míg a takarója ér...ismered ezt a mondást??
Google-t tudnád használni, már rég belehetett volna zárni ezt a topikot... -
PpenoO
őstag
válasz
mc.trasek #26 üzenetére
Az avast egy antivírus
Minden tiszteletem a tiéd, le a kalappal. LOL
Pár mondatoddal mindent elárúltál magadról, mennyire is konyítassz dolgokhoz. Persze ez nem baj, egyszer megkell tanulni...de így??
Google-ról már hallottál? Szerintem ott kéne kicsit csiszolni szakértelmedet, mielött itt elkezdesz értetlenkedni.
Miért kell fizessél ennyi pénzt 3-4 MB....pff, anyám borogass. Tudod te mennyi minden belefér 3-4 MB-ba? Például Einstein összes elmélete háromszor. Nem egy ember munkája van benne egy ilyen programban, hetekig hónapokig baszakodnak a forráskóddal, nem beszélve modern interface-ről, hogy az ilyen elégedetlen felhasználók mint te, a legjobb felületet használhassák. Szerinted ezt ingyen kéne csinálniuk???
5-10e ft télleg nem kevés pénz, gondolom a becsületességed vezetett odáig, hogy inkább itt basszad a rezet, minthogy egy két alternatív lehetőséggel is próbálkozzál, hamár ennyire fáj az a pár ezer forint ( félreértés ne essék, ez nem buzdítás illegális tevékenységekre ). -
mc.trasek
csendes tag
Milyen progi az avast, hol lehet letölteni, hol a forráskódja? Azért kicsit elkeserítő, hogy mindenhol a zsebedben akarnak kotorászni! Csak egy olyan progira van szükségem, ami ír videoDVD-t, svcd-t, audioCD-t, és adatokat, az már szuperluxus, hogy magyarul is tudjon. Egy ilyen progi 3-4 MB, miért fizessek érte sokszor 20-40 Eurót - Még 250 Ft -tal számolva 5-10 ezer Ft! Tud valaki ilyet, forráskódot,stb?
-
nguru
tag
K3B linuxba, bár van a neronak linuxos verziója is! K3B- vel mindent (majdnem) meg tudsz csinálni ami a nero tud... Ráadásul a nyílt forráskód miatt---ingyenes
-
S.Feri
őstag
Kipróbáltam az: Ashampoo Burning Studiot, tényleg jó, ingyenes, és mindent tud amit egy átlagfelhasználó akar csinálni egy író progival. Ír.
-
mc.trasek
csendes tag
-
PpenoO
őstag
Ppeter csukja be a szemét de izibe!
CloneDVD 2.9.0.1 ha isokép vagy dvd-fájl
Feurio CD 1.68 ha audio cdről van szó
GoldenHawk 4.0c ha adat CD/DVD -
Bodz
nagyúr
Az Ashampoo Burning Studio is egész jó.
-
BullSoft
tag
Én is pont vmi ilyet kerestem, mert meguntam, hogy Nero-ból már a trial is ~150 mega, ultra/premium stb változatok meg 1 cd-t is elfoglalnak, és olyan dolgokkal van tele, amire semmi szükségem (+ emellé hosszú betöltés is jár
. Most a DeepBurner nevű programot használom.
-
ftc
nagyúr
NTI CD&DVD maker nem tom minél tart most....
-
mc.trasek
csendes tag
Tud valaki használható íróprogramot a Nero familián kívül is? A net elég sok ilyet kínál, de kérdés, hogy melyek azok, amelyek tényleg jók, egyszerűek, stabilak és nem kotorászik a bankszámlámon? Ha valakinek van tapasztalata - ide vele!
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest