- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz Vesporigo #11563 üzenetére
Én még nagyon régen kértem grafológiai elemzést. Sosem kaptam meg, csak a hitegetés ment, aztán már az sem. Akkoriban nem tudtam, hogy simán repülhet érte egy rendőrségi feljelentés csalás miatt, ugyanis előre ki volt fizetve és az akkori büntetőérték körül volt az összeg.
CV elemzésért sosem fizettem, egyik remote portálnak volt egy ingyenes szolgáltatása, onnan elég jó elemzést kaptam. Azóta átszabták az egész oldalt, lehet már nem él az ajánlat. Ja és én nemzetközi szinten gondolkodom. Eszem ágában sincs még egyszer Magyarországon dolgozni, ahol kb. egy cég sem támogatja a távoli vagy más országban lévő irodából való munkavégzést.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN