Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothbe

addikt

válasz Montesz #41 üzenetére

ennél jobb sztorim is van cimkézésröl.
    Haverom kapott egy cimkenyomó programot és egy kis müanyag eszközt, amivel nem csak boritót, hanem a cd-re korongmatricát is lehetett nyomtatni és ragasztani.
    Kis is nyomott vagy 100-at a cd-ire különbözö feliratokkal meg képekkel, stb.
    Mivel azonban a cucchoz csak 2db minta matricát adtak, a többit sima A4 papirra nyomta.
    Volt otthon Suli-fix ragasztója, azzal megkente, majd rátette és hagyta megszáradni.

Mikor mentem hozzá, mindig furcsállottam, hogy olyan hangos a cd meghajtója, ezért rákérdeztem egyszer, miért nem cseréli ki. Erre mondta, hogy ez már a vadiúj plextor, mert az elözö valamiért teljesen meghalt, ki sem adta a tálcát többet.
    Na mondom, ott a kis lyuk, majd azzal jól kinyitjuk(neki ez eszébe sem jutott, de hát sosem volt egy Einstein a srác). Ki is nyilt a cucc, majd kijött belöle néhány barna darab enyhe égett szag kiséretében. Na erre már érdekelt a dolog és szétszedtük az egészet.
    Volt benne a tetejéhez ragadva vagy 3 cimke meg ki tudja még mennyi égett meg ott.
    És a vicces az, hogy neki föl sem tünt, hogy egy-két cd cimke nélkül jött vissza a meghajtóból, utólag megnéztük, volt amiröl a festékréteg is följött, mégsem vette észre.
    Szóval csak óvatosan a cimkékkel. ;]

• Pompi

nagyúr

válasz Montesz #41 üzenetére

Nagy butaság volt meg kell hagyni.

Bármit ragasztasz a lemezre azzal kiegyensúlyozatlanná válik a lemez és még az olvasó mechanikáját is elronthatod vele.
    Nem beszélve arról ahogy jártál, tehát lejöhet a matrica és az is kárt tehet az eszköznek.

Új hozzászólás Aktív témák