- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszönöm a figyelmeztetést!
De úgy vagyok vele, hogy nem sok esély van rá, hogy szembe jöjjön velem aprón még egy ilyen gép.
Ahogy mondtad orosz rulett, ezt én is így gondolom. Viszont egy teljesen gyári felszereltségű gép is tönkre tud menni, úgy ahogyan a gyárból most ki jött friss ropogós laptopokból is van selejtes. Az ember nincs bebiztosítva, bármi bármikor elromolhat. (Nyilván az újnál ott van a garancia, ami valamennyi biztonság érzetet ad a tulajnak)
Jelenleg is egy 10+ éves laptop-ot használok, ennél is volt valamennyi lutri.
Persze a rizikó faktor minden gépnél más, ennél nagyobb, mint egy vadi új gépnél, ez tény.Én egy könnyen szervizelhető, fcpga foglalatos, mxm3-as gépet szeretnék, ez pedig teljesen megfelel a leírtaknak. Pláne, hogy még a bios-a is nyitható.
A hdmi bemenet számomra plusz pont, mert van konzolom is, amihez kapóra tud jönni ez az opció.
Nem hiába emeltem ki a 2 fenti szempontot, a bga forrasztott laptopokat nagy ívben kerülöm. Szerintem az az igazi hazárd játék.Szóval azt tervezem, elmegyek megnézem, tüzetesen átnézem, letesztelem, és ha mindent rendben találok elhozom.
Aztán a procit gpu-t cserélem valami kevésbé melegedőre.
ÉS ha mákom van vele sok sok évig használom teljes megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest