- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarRi
csendes tag
válasz
batai15 #5081 üzenetére
Én a Conservative beállítást használtam, ott lefele és felfele is meg lehet adni a változási reakcióidőt, és tényleg szépen lemegy a freki ha nem használja a procit, mig az ondemand vagy mi meg fel le ugrál minimum-maximum közt.
Powersave azért gyenge mert ott tudtottam max 2xx MHzen megy, amire állítod legkisebb én úgy láttam csak azt használja, nem megy fejlebb...
Annó én is teszteltem, nekem full és minimum proci közt max fél harmad teljesítmény van, 1xx -es MHzen már akad sokminden, de 2xx -en simán elment nálam a legtöbb dolog, persze alapokra gondolok, multimédia stb biztos akad rajta, az inkább csak arra jó ha pl nagyon alulmerültél 20-30% akkor ne merüljön le azonnal, hanem alacsony procisebességgel talán még 2szer annyit is ki tudsz hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest