- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

LOTR addikt egy up 
- 

Redreamer tag Up!  
- 

Redreamer tag Up!  
- 

Redreamer tag Up és még mindeig up!  
- 

Redreamer tag Upsz! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Mindenkinek lett más lehetősége eddig, szóval UP! 
- 

Redreamer tag Upsz! 
- 

gyufa tag ha már erre jártam UP 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Up! 
- 

Redreamer tag Bocs hogy nem írtam csak melóztam! Küldök pár képet a mailadre! Ágy meg asztal meg szekrény amúgy van szóval nem kell ilyeneket hoznod csak a géped, meg ágyneműt!! A ppke-itk (pázmány információs technológiai kar  ) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval ) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval )! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál! )! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál!
- 

LOTR addikt én bme vik 1. félév, remélem lesz 2. is  
 csak az átlagom max 1,93 körül lesz és koli a 2.0 fölött biztos, szóval kicsit necces, de még beszélünk
 akkor mondjátok, hogy mekkora szobák vannak,mennyire vágjátok dolgokat(ércsd tudtok e segíteni matekból ), mi van a házban, mit kéne vinni? ), mi van a házban, mit kéne vinni?
 mod: ja és ez pontosan mi? PPKE-ITK 
 bocs a sok h*ly*ség mellett ilyeneket már nem tudok
 küldjél képeket mail címemre lécci
 [Szerkesztve]
- 

Redreamer tag Naszóval! 
 Lakok mind a 4-en a PPKE-ITK-n tanulunk, szóval kockafejek ezerrel! Na jó ez túlzás! Inkább megyünk bulizni mint hogy otthon ülljünk! Nem tudom mit írhatnánk még magunkról, elég nyugis társaság vagyunk hétköznap egészen csütörtökig, akkor álltalában azért muszály kiengedni! Hát kb ennyi, te hol tanulsz? Ha még érdekel vmi csak kérdezz!!!! Na jó ez túlzás! Inkább megyünk bulizni mint hogy otthon ülljünk! Nem tudom mit írhatnánk még magunkról, elég nyugis társaság vagyunk hétköznap egészen csütörtökig, akkor álltalában azért muszály kiengedni! Hát kb ennyi, te hol tanulsz? Ha még érdekel vmi csak kérdezz!!!!
- 

Redreamer tag Ja elfelejtettem említeni hogy van net is! 1,5Mbit-es chello, leosztva eddig 3 gépre! 
- 

Redreamer tag Up a témának, hátha!  
- 

Redreamer tag Huu bakker, kb erre számítottam! Na mind1 esetleg ha valaki tud valakit aki ismer alakit akinek az ismerőse pont ilyet keres az is jelezhet!  
- 

Redreamer tag Tudom hogy reménytelen a helyzet! De azért up! 
- 

Redreamer tag Sziasztok! 
 Remélem jó helyre rakom a hirdetést!Ha nem akkor megkérek egy éppen ráérő moderátort hogy tegye a helyére! 
 Szóval a cím mindent elmod! 8. kerülteben (nem a ghettós részen), a Krúdy utca 15.-ben lévő albérletbe keres 4 ember 5. lakótársat! Lakás 79nm +10 nm galéria! Igény estnén majd tudok képet is küldeni! 2 külön szoba van, te a kisebbikben lennél +1 emberkével! Közlekedés megoldott 4,6-os villamos 1 percre, Műegyetem közel, Közgáz közel .... de nem ecsetelem tovább az előnyeit, majd kérdeztek! Ja az ára 16800/hó + a rezsi 1/5-e! (ezt nem tudom mennyi mert csak akkor szoktuk fizetni ha már baromi sok a számla (nem a ghettós részen), a Krúdy utca 15.-ben lévő albérletbe keres 4 ember 5. lakótársat! Lakás 79nm +10 nm galéria! Igény estnén majd tudok képet is küldeni! 2 külön szoba van, te a kisebbikben lennél +1 emberkével! Közlekedés megoldott 4,6-os villamos 1 percre, Műegyetem közel, Közgáz közel .... de nem ecsetelem tovább az előnyeit, majd kérdeztek! Ja az ára 16800/hó + a rezsi 1/5-e! (ezt nem tudom mennyi mert csak akkor szoktuk fizetni ha már baromi sok a számla ).És van még 3 hó kaució amit beköltözéskor kell fizetni!(ez csak 3*16K, mivel még kezdetben annyi volt). Szóval kábé ennyi, ja egy kép a pontos helyről: Bővebben: link. ).És van még 3 hó kaució amit beköltözéskor kell fizetni!(ez csak 3*16K, mivel még kezdetben annyi volt). Szóval kábé ennyi, ja egy kép a pontos helyről: Bővebben: link.
 Beköltözni akár azonnal is lehet! De jobb lenne minnél előbb! Szóval várom az érdeklődöket!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval
) Szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni! Mi mind 2 évesek vagyunk négyen szóval elég valószínű hogy tudunk segíteni pl.: matekból (matek szigorlat 4-es másik csávó 5-ös, szóval  )! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál!
)! Szóval ennyi, a kép meg majd megy, ha van kérdés még akkor nyugodtan írjál!