Aktív témák
-
Agressor1
tag
Szerintem a processzort is nezd meg, olvaszd le a tetejerol a muanyagot, aztan forraszd ossze par labat, mert szerintem ott is lehet valami baj, ja, hogy melyiket? hat amelyik szamodra gyanus.. :) Ha nem jo, vagd el oket es probalkozz masik kettovel, nem is tudom, hany laba is van egy procnak? :)
-
Agressor1
tag
Jaja, hat majd valamit ossze kene ganyolni az alaplapon, szerintem ugy csinald, hogy a forrasztopakat jol odanyomod, hogy jol felforrosodjon az alaplap azon a reszen, ahol elszakadtnak veled a vezeteket es leolvadjon a muanyag 10 forintos nagysagban, aztan onnan mar latod rendesen, hogy hol szakadt el.. ezt a muveletet addig ismeteld, mig meg nem talalod a szakadast... :) A vegtermeket pedig tedd be a kuka aljaba nehezeknek :)
Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest