Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
sasa311
veterán
No mindenki meggondolta magát?
FEL! -
sasa311
veterán
- Természetesen szűrni kell, hiszen habár ki tud menni a szárazföldre mégis vizi élőlény, ugyan úgy káros rá, ha a vízben mérgező ammónia/nitrit/nitrát halmozódik fel.
- Nem igazán mászik fel a bonsai szárán, de amit elér megcsipkedhet
- Leginkább olyat, aminek erősebb szára van, és a levelei feljebb vannak, fáramászni még a rák sem tud
- A növényektől függ, a rák elvan sötétben is.
Előre a tengerivel -
Balli
őstag
Tarisznyarák-tartása nekem is egy régebbi kis álmom, végül is vegyes akváriumom lett, de még ki tudja...
meg ugye az igazi álmom a tengeri aki jajj-jajj
A tarisznyarákokról itt egy kis magyar írás, ha esetleg nem ismernétek: [link]
Pár kérdés:
-a rák vizét kell szűrni?
-a Bonsaiok levelét nem csipkedi le?
-egyáltalán milyen növényeket lehet ültetni a partra, amiket nem szabdal szana-szét?
-igénylik a napi ''x'' órás világítást vagy ebben nincs olyan nagy igényük? -
sasa311
veterán
válasz
Harlequin #94 üzenetére
De, tudok linkelni egy párat (természetesen ezek nem az enyémek, nekem ilyenem utolájra kb 6-7 éve volt, de arról nincs fotó, szintén édesvizi tarisznyarák élt benne + parton növények)
Linkek:
[link]
[link]
[link]
[link] - ilyen egyik haveromnál van Bonsaiokkal, elég komoly
[link]
Ja tanácsolhatom, ez leginkább nem egy nagy, hanem egy hosszú akváriumban mutatna. Nem feltétlen fontos, hogy magas legyen. Pl. egy 150*60*35-ös akváriumban elég komolyan nézhetne ki, és ez ''csak'' 260L
[Szerkesztve] -
Harlequin
tag
-
sasa311
veterán
válasz
Harlequin #90 üzenetére
Az még önmagában megoldható lenne, hogy a rákoknak egy optimális kis aqua-terráriumot rendezzünk be. De a halakat nem lehet együtt tartani a tarisznyarákokkal, mert nemes egyszerűséggel vacsorának nézik őket, és éjszaka felzabálják
Tudnám neked helyette javasolni azt, hogy csak a tarisznyarákoknak egy pofás kis terráriumot kb. 15-20 cm vízzel mangrove mocsár-szerűen berendezni. Esetleg tudnék élő mangrovét is szerezni...
Persze a partra lehet jókis növényeket ültetni, hogy tényleg szép legyen.
Ha van konkrét méretre elképzelésed írd le nyugodtan -
Harlequin
tag
Hi!
Van egy elképzelésem érdeklődnék, hogy megvalósítható-e és ha igen mennyiből kb.
szóval:
Egy olyan akváriumot szeretnék, aminek a talaja lejt, mint egy part.
Törpetariszanyarákokat tartok, de szeretnék halakat is, szóval ez egy kombi akvárium lenne
Mindezt úgy szeretném, hogy a rákok, ha akarnak ki tudjanak csámpázni a partra, tehát az egyik vége vagy sarka ki kéne, hogy érjen a vízből.
Megoldható? -
sasa311
veterán
tessék felugrani a tetjére
-
Padam
aktív tag
Esetleg par referencia?
Képekre gondolok első sorban. ;) -
sasa311
veterán
UP!
Senki nem akar karácsonyra a fa alá egy szép korallszirtet? -
ovecs
senior tag
Hi!
Nekem kéne vmi max. 50-60 literes, szal az a kisebb asztali szar
Hány píz egy ilyen????
Mennyi ha csak tégla, és ha az eleje domború kiufelé???
Világítás nem kell, csak az üveg tartály
Előre is thx. -
Andrew07
csendes tag
sasa privi ment
-
kopi.dll
tag
Szia!
Érdeklődnék mekkora a legkisebb akvárium 2 Némónak és amiben Ő lakik (a filmben). Szeretnék hozzá komplett árat is kapni. Kislányom részére (természetesen nem Ő gondozná.
köszi -
sasa311
veterán
Na csináljunk egy kis tengeri akvárium akcijót
:
Összeállítottam egy kezdők számára is ideális akváriumot elég jó áron
Nos 200L-es (100*40*50cm - vagy egyedi) szekrénnyel, világítással, szűréssel, élőkővel (!)
Olyan verzióba, amibe csak halakat és rákokat lehetne tartani ca. 250K
Olyanba, amibe a kényes korallokat is lehet tartani, az 380K
Kompromisszumkészségem határtalan
Lehet érdeklődni.
ja annyit, hogy minden cucc új, számlával, ha kell. Semmilyen gagyi, lehúzós dolgot nem teszek az akváriumba, szívesen el is magyarázom bárkinek építés közben, hogy mi hogyan működik, és mire való.
Az árban benne van a segítség a kezdéshez fantázianévere hallgató program, ami annyit jelent, hogy ott nem fejezem be a munkát, hogy kész az akvárium, segítek megoldani az algagondokat az elején, egyéb problémákat....
Na mostmár lehet érdeklődni -
sasa311
veterán
Nem adom fel
Egy ilyen 600L-eset újonnan fullos technikával (nem olyannal, mint ez) kb. 1,2-1,4M között ...
Ha ''csak'' halaknak kell, akkor 1M körül...
Ha így használt cuccokból kell összerakni(de azért nem gagyiból), akkor olyan 6-700 körül szvsz kijönne. (ha korallok nem kellenek talán mégolcsóbban
)
De ez csak sacc, ha komolyan érdekel adhatok pontos számítást is
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Fel ne add
Vegyetek akváriumot!
Én egy ilyen kis akival megelégednék:
[link]
Hihetetlen szép, ez az én álom akim. Bár ára egy kicsit boros, 1,2milláért árulják- igy tényleg csak álom maradMennyiért tudnál kihozni egy ilyet?
-
sasa311
veterán
válasz
godlike78 #72 üzenetére
Na látod ez a beszéd
Szóval kell egy világítás (ezt megbeszéljük, hogy milyen fajta ill. milyen dús növényzetet szeretnél és keresünk.) meg kellenek bele halak. Merre laktok, mert ha látom a dolgot, úgy könyebb kitalálni, hogy milyen világítás illene az összképbe (esetleg ha küldesz egy fotót, akkor az is jó).
Van messengered? Mert akkor meg tudnánk beszélni a részleteket és egyeztetnénk mindent szépen, egyszerűbb, mint így fórumon
Add meg a messdengert ha van, és felveszlek, megbeszéljük
szerk: Küldök egy mail-t, hogy szvsz, hogy lenne nagyon király
[Szerkesztve] -
godlike78
csendes tag
Pontosan! Kellene bele hal, meg világítás is! Vagy egy árlista, amiből te leirnád mit javasolnál bele. Már úgy értem hogy beszereznéd a dolgokat( mivel te értesz hozzá), én meg majd felszerelem a pilácsot, meg beleöntöm a halakat
. Azt írtad tudsz mindkettőt nem? Te is jól jársz (gondolom van hasznod a cuccokon, me ingyen csak nem csinálod
), én is jól járok mert talán occsóbb mint a bóti és tán még életbe is maradnak az uszonyosok.
-
Ati9500
senior tag
CSáóóó
!
Imre nagyon korrekt csávó!
már 2 akváriumot is csináltattunk vele!
Ja !
Hátteret! (belső domberú) honnét érdemes venni?
Mert boltba iszonyat drága..
illetve vörös kavics , homok kéne..
Ja meg szép sziklák..
Van ötleted??
Link?? -
godlike78
csendes tag
Na szóval!
Voltak benne gyöngy gurámik vagy burámik, vagy vmi ilyesmi, meg algaevő ezek jól érzik magukat már vagy 30 cm esek; van benne neon, több féle lazac, a citrom lazac pusztult a legjobban, a többi elég jól bírja. Kb. 120-140 hallal kezdtünk, most sztem a fele lehet benne. Lehetnének nagyobb testűek is benne, de amit nekem ajánlottak azokat drágállottam (1000ft/db ot mondtak) ebből meg egy 70-80 db elég húzós ár lenne. Szal nekem valami olyan megoldás kellene ha lehetséges hogy a halas része egy 30 ezerbe kb beleférjen. Szűrőnk az van benne 2 is, nem tom mekkora, de felül van méretezve asszem az akváriumhoz képest. Élő növényt akarok, azon belül mindegy csak megmaradjon. 80 cm magas. Egyébként lehet kicsi rajhal is benne, csak ne szedjék szét egymást. Ragadozó nem nagyon kéne bele, mert volt benne négy sziámi elég volt egyszer végig nézni mit csinálnak egymással. Konkrét elképzelés nincs haltipust illetően csak legyen benne valami. Inkább az ár a lényeg mint írtam.
Köcce! -
sasa311
veterán
válasz
godlike78 #66 üzenetére
Hát ez egy hatalmas medence, rengeteg hal belefér. Attól függ mit akarsz bele. Kisebb (>5cm) akár több száz is megfelelő szűrés mellett.
Nagyobb testűeket? Rajhalakat? RagadózókaT? stb.. ezt el kéne dönteni
A világítás nem lenne hozzá probléma megcisnálni (a magasság a 80cm vagy az 50cm?). DE ez is attól függ milyen növényeket szeretnél tartani benne.
nos? -
godlike78
csendes tag
Hi!
Nekem van egy 3m*0.8m*0.5m -es cuccom. Egy éve üzemel, de folyamatosan pusztulnak a halak. Egyszer biztos a fény mennyiség miatt is, mert pincében van nulla természetes fénnyel, így aztán csak mű növények vannak benne. Szal hány darab hal lenne az ideális benne (magyaráztak vmi centiméter per darab per liter összefüggést de ebből semmit nem értettem anno), aztán kéne vmi rendes világítás hozzá, hátha megmaradnának az élő növények is (most két 60 w-os neon van, kéretik nem röhögni). Meg vmi hal-árlistát is nézhetnél amiből majd lehetne választani. Ja és édesvizi az akvárium.
Elsőre asszem ennyi
Köcce! -
sasa311
veterán
up
-
Ati9500
senior tag
Nagyvárad tér környéke!!
Köszi! -
Ati9500
senior tag
Üdv..
Teknósnek kéne sima akvárium..
80 cm hosszú
30 Cm magas
35 cm széles
ezt mennyiért csinálnád meg nekem?? (szállítással?) -
sasa311
veterán
Egy tengeri akváriumot valaki?
-
eladoo2
csendes tag
hello
akkor wiszont ha gondolod beajánlahatnál a barátodnak.
pont munkát keresek,szöval bármi jot elvállalok.
ha gondolja nézze meg a munkáimat:
Bővebben: link
köszi
szivesen
csáooo -
sasa311
veterán
Köszönöm, de van akvarista barátom, aki csinálna nekem profi honlapot is, ha megkérném ingyen.(OTPnek, Külügyminisztériumnak, multiknak dolgozik). Csak nem kérem, mert nincs ''cégem'', így nem is szeretnék honlapot, mert akkor csak a problémám lenne azokkal, akiknek van ''cégük''.
de köszönöm a felajánlást -
eladoo2
csendes tag
szia sasa
én grafikus vagyok,és ha gondolod szivesen terveznék egy szép veboldalt neked.most pont iylen kedvemben vagyok...
á amugy most fejeztem be a sulit és szeretnék egy két jo kihivást.és épitem e ''legalább 1-2 referenciád ''legyen'' logikai játékot ami kell az öszes nagy cégnél.
szoval ha érdekel.irj.emailt vagy msn.
ui: Jó a Toppic(vannak még jo munkák)
-
sasa311
veterán
na uppoljuk egyet
....
-
Balli
őstag
Free Up
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
most azt akarjátok, hogy feladjam? azért sem
-
sasa311
veterán
na valaki érdeklődjön már
-
sasa311
veterán
up
-
Zebu
addikt
Ő volt a hal:
Bővebben: link
Bővebben: link -
sasa311
veterán
fel!
-
Zebu
addikt
Free up a Sasának!
Tényleg Sasa ha végre elkészül majd a szekrényem akkor megkereslek, mert szükségem lenne egy 160L körüli akira. 80x40x40 kb. első ránézésre. Viszont nekem majd ez édesvizi lesz és berendezgetem, majd csak egy-két szakmai tanács kellhetJah tök jó a kis akim nagyon helyrejött a kezdeti nehézségek után
Semmi gond nincs vele eddig (a másfél hónap alatt). Szép tiszta lett a víz, születnek a kishalak és megeszik a nagyok
Azt mondtad, hogy a nagyobbal kevesebb a baj, hah mennyi lehet, hiszen egyelőre a kicsivel sincs
Na jó csak a szűrőt kell kb hetente takarítanom
Látod mindenhol megtalállak! -
sasa311
veterán
upca-upca-upcaca, akváriumra fel!
-
sasa311
veterán
Na nagyon unatkozom itt egyedül ám!
És ti, hányan vettetek azóta drága pénzért akváriumot? Na-na?Legalább érdeklődjetek, vagy valami!
Tényleg jó az aszmásoknak a sós pára. És nézzétek milyen szép :
Bővebben: link -
sasa311
veterán
Nem akar senki tengeri akváriumot? Aszmásoknak nagyon jót tesz! (és ezt most nem viccből írtam
)
-
sasa311
veterán
nem akarnak az emberek szép akváriumokat.....
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
upca
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
A só amiből a ''tengervizet'' kell kikeverni 4 KG(120L vízhez) 3500-4000FT között mozog.
A szűrés árát nem tudom megmondani anélkül, hogy tudnám mekkora akváriumhoz kellAz aktív szén lejárt téma, már nem használja senki, csak különleges esetekben.
A mesterfoodsnál biztos szép lehet
A tengeri akvárium általában ilyen, a köveken nyüzsög az élet - kicsik, rákok, csillagok, és nagyobbak, mint a korallok, rózsák.
A világítás egy korallos akváriumba fontos, így kell a kék spektrum is. Az csúnya lenne, ha UV-lámpa lenne felette, nem sok élőlény élne meg benne
mod: akkor már lényegében is válaszolok a felmerülő költségekkel kapcsolatban:
Működés:
Vízcsere: 2 hetente-havonta 10-15%
a szűrőből csak ki kell önteni a dzsuvát 2-3 naponta (egy külön tárolóedény, mint a porszívóba) - vagyis ez örök életű, nem kell benne semmiféle betétet cserélni
Villanyszámla
Kötelező: Halakat bámulni
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
nem az időre gondoltam, hiszen volt már pártucatnyi halam, pár tucatnyi akváriumban, apáméknak is, de édesvizi.
meg vannak egyéb kisállataink, azt is kell takarítani.
én arra a ''speciális sóoldat'' árra lettem volna kíváncsi, ami kell a vízcserékhez, meg a speciális aktívszenes bánatosistentudja milyen szűrőbetétre, meg esetleg egyéb víztisztító akármire, meg gyógytápoldatra, ami esetleg kellhet ahhoz, hogy ne pusztuljon ki az akvárium.
---
voltam a masterfoods-nál, hát ott aztán volt akvárium.
kb 2m hosszú, 60cm magas, és 40-50centi széles akvárium, stílusosan térelválasztóba beépítve
benne egy full korallzátony, elő korallféleségekkel, meg mindenféle hasonló zátonyon látható növények, full keringető, ami elég durva áramlatot okozott bent
benne kb 6-8 sárga kis csőrös hal, 4-6 kék, fekete folttal, lapos halacska, meg vagy két-két tucat zebracsíkos hal, meg kék kicsi hal sárga farokúszóval.
ja, nem mellékesen kék világítás (lehet UV is volt mellé) és a kék halak úgy világítottak mint állat
gyönyörű volt. -
blue1979
csendes tag
UP!!!! valaki rendeljen akváriumot
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
süllyedünk
-
blue1979
csendes tag
UP!!!
-
sasa311
veterán
na senki?
Pedig a sós pára külön jó az aszmásoknak! -
sasa311
veterán
upca
-
sasa311
veterán
up oszt' alszom
-
blue1979
csendes tag
UP!!!!
-
blue1979
csendes tag
Köszi! Keresni foglak
-
sasa311
veterán
up a topicnak
-
sasa311
veterán
Na akkor fűtés garantáltan nem kell már
Egy ekkora aki (70L) kb 7k körül van. Ebbe elég lenne egy kisebb szűrés, ami 4K körül van.
Hátteret meg kb. egy 2-3Kból lehet csinálni szépet vagy 4-5 K körül leszabatok gyárit (mint pl. ez csak méretre: Bővebben: link
csak természetesen kisebbet és így nem lenne benne az egész fatörzs de sziklával jobban nézne ki szerintem ha ragaszkodsz a háttérhez
De mondom ha összeírom mi kell hozzá és te azt megveszed segítek ingyen is berendezni -
blue1979
csendes tag
Mégvalami!....... Mennyiből tudnánk kihozni mindennel együtt? / Van egy 100w-os automata fűtésem , ami most is megy nekik , és nem akarok nagyon nagyot , mondjuk egy 40cm. széles , 70 cm hosszú , és 25 centi magas, feltéve ha lehet ekkorát kapni , de valami hasonló is megteszi
Huh , most nézem mennyi igényem van -
blue1979
csendes tag
Nem a ragasztásra gondoltam , hanem egy igényes és normális kinézetü belsőt építeni , persze normális anyagi keretek között!
Ha aktuális lesz , akkor kereshetlek az e-mailcímeden? Ebben a hónapban másra kell a pénz , de utána mindenképp akarok csinálni nekik egyet.
Gödöllői vagyok -
sasa311
veterán
Miből tart fenntartani, na lássuk:
Vizet kell cserélni 2-3 hetente 10-15%-ot (esetedben 5-8 Litert)
2-3 naponta egy mágneses algakaparóval letisztítod az üveget, ez 4-5 mp
A vizet ha jó minőségű a csapvized, akkor abból és egy speciális sókeverékből. De a csapvíz annyira általában nagyon kevés helyen jó, inkább desztvízzel, osmosevízzel ajánlott bekeverni. Utántölteni szintén ezzel ajánlott.
24fok az ideális. Általában nincs szükség fűtésre normál szobahőmérséklet (21-22fok) mellett, mert a lámpa és a motorok fűtenek rajta ennyit.
Keringetőmotor kell, oxigén (bugyborékoltató) az nem kell, mert a szűrőrendszeren keresztül kerül bele elég oxigén. -
blue1979
csendes tag
Szia sasa!
Érdeklődnék , hogy vállalsz-e teknősbékáknak is terrárium készítést? Valami normálisat szeretnék. 2 van de még elég kicsik. -
biker
nagyúr
egyelőre ez érdeklődés szintű nálam. úgy keresgélj.
Miből tart fenntartani egy tengeri akváriumot? (ekkorát)
milyen sűrűn kell vizet cserélni?
miből? hogy keverem ki?
rákoknak kell fűtés? vagy csak világítás?
keringető és oxigén persze kell nekik is, gyanítom.
eddig csak édesvízi volt otthon, az is régebben, de akkor sok -
sasa311
veterán
maradjunk 50L-ben, mert ennél kisebbet nagyon nehéz fenntartani. Persze ebbe max. 2 halat lehetne tartani meg gerincteleneket (rák, garnéla)
Ezzel az a baj, hogy alig lenne olcsóbb, mint egy 100L-es. Nem arányos, mert szűrőt 300L-re gyártják a legkisebbet.
50l-RE cakk-um-pakk mondanék neked 70K-t de megnézem, ha van itthon elfekvőbe cuccom hozzá, és az neked jó akkor lehet sokkal olcsóbb is -
sasa311
veterán
Szia!
Akkor beárazom neked részeltesen
Anyag: kb. 200K Ha korallokat is szeretnél tartani, akkor az +20K, mert annyival erősebb világítás kell, bár kezdésnek én ezt nem javasolnám.
Munkadíj: 30k
Halak: Hát ez nagyjából attól függ, hogy milyeneket szeretnél, de ha 1-2 külölegeset szerzel be akkor sem lehet több 20k-nál, ha bohóchlal+kis korallsügerek akkor 10K körül.
Ebbe minden benne van dekoráció (élőkő, igazi tengeri kő amit vízbe szállítanak idáig, hogy ne pusztuljon le róla az élővilág. ennek kg-ja 3000ft, ebből lesz benne 30Kg) Ebből természetesen egy szép szirtet építek. Világítás neonnal úgy, hogy visszaadja a természetes fényviszonyokot.
Nyugodtan utánaérdeklődhetsz, ez jó ár és szerintem főleg korrekt, mert nem gagyi vackokat fogok rádsózni, hanem olyan dolgot, ami tényleg hasznos, ellenben sajnos az ''itthoni'' boltosok mentalitásával
Ja és ''üzemkészre'' csinálom, tehát mikor végzek fel lesz töltve vízzel és működni fog rajta a szűrés
Kérdezz még nyugodtan, ha valami nem világos -
-
DrLEEi
aktív tag
Szia!
Érdekelne hogy egy 200L-es tengeri akvárium mennyiből jönne ki kb.
Teljes felszerelés anyag+ munkadíj+halak.
Ha lehetne így árazd már be,külön külön hogy lássam mi miennyi.
Most itt a halaknál nyilván számolj valamit,ami szted reális...
Ez egyenlőre csak ÉRDEKLŐDÉS!!!
felszerelésben világítás+minden legyen benne.
Akvárium:nem tudom hogy ilyet csinálsz e,hogy sziklahátteres(nem műanyag betét,vagy poszter,hanem rendes kövek stb. beragasztba!)
Ha ilyet is csinál akkor ezt is árazd be.
köszi -
sasa311
veterán
Na egy UP-ot a topicnak
Ja és tengeri akváriumok karbantartását is vállalom emberséges áron -
sasa311
veterán
Esetleg a munkadíjba be is tudok számolni olyan hardware-t vagy szoftvert ami nekem is jó (az alapanyagdíjba sajnos nem!
)
üdv -
sasa311
veterán
Hát a téma adott, akváriumok építését vállalnám teljes felszereltséggel. (tengeri és édesvízi egyaránt)
Hozzáértésem garantált, mobilan házhoz tudom szállítani a cuccot. Sokkal szerényebb árképzéssel dolgoznék, mint a ''plázai'' boltok, ahol horror árakat képesek elkérni egy akváriumért. (pl. egy pár száz litereset annyiért hozok házhoz és építek meg kívánság szerint, mint amennyi a multiba ÜRESEN és vidd el magad hozzáállással)
Szóval akit érdekel a dolog az nyugodtan nyaggasson itt a fórumon vagy ahol jólesik
Amúgy árképzés elég egyszerű BP-en anyagár(ha vevő kéri minden számlával, ami garanciális ahoz úgyis jár) + a költségem (amiben benne van a hasznom is, persze csak emberi keretek között, pl. nincs 30.000 egy 10 perces munkáért hanem korrekt.)
Vidékre is megoldhatjuk, de akkor a fuvarozási költség az ugye +....
Főleg a tengeri az, amiben ''profi'' vagyok
szóval csak tessék kérdezni
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest