Aktív témák
-
radírfej
senior tag
na, akkor elfogyott a türelmem.
még mindig várom a harmadik, mindössze 2990.- Ft-os részletet.
az első kettőt valahogy sikerült kiimátkoznom, de most már elfogyott a türelmem.
8 nap fizetési haáriő helyett már túl vagyunk a 80.-on. én úgy érzem a tömérdek privát, plusz telefonálgatások miatt, hogy kár ért mindenképpen.
így kérek egy baromi nagy fekete pontot rome75 fórumtársnak!
(ha átutalja, akkor is jogosnak érzem a feketetét. nem tartja magát az aláírt vállalásához, sőt újabbakat tesz telefonon, amit hónapokig nem tart be, stb, stb.)
-
radírfej
senior tag
válasz
rome75 #12801 üzenetére
hello, igen, van úgy hogy nem tudom felvenni a telefont, mint ahogy van úgy, hogy Te sem.
írtam többször, hogy megértem az anyagi gondjaidat, csak sajnos az van, hogy amit vállaltál nem teljesíted. és a helyett, hogy reálisan felmérnéd mire vagy képes, és úgy módosítanád a dolgot, folyamatosan ígérgetsz, és ígérgetsz. és hozzátenném, hogy még mindig Te vagy az aki tartozol nekem.
ha azt vállalod, hogy pár nap múlva átutalod a pénzt, és ehelyett hat héttel később ebben a topikban kell írogatni, az nem jó.
értsd meg, hogy semmi bajom veled, csak az eljárásoddal kapcsolatban van baj.
és kérlek ne fenyegess meg többet privát üzenet formájában, mert ez nem könnyíti meg a rendezést.
várom az utalásod.
rf
-
radírfej
senior tag
Sziasztok!
sajnos kellemetlen tapasztalatot kell, hogy megosszak rome75 fórumozóval kapcsolatban.
hirdettem egy alap netezős konfigurációt.
fent említett kolléga, jelentkezett, hogy ilyen formában érdekelné a dolog.még aznap hívtam, kivittem hozzá a gépet. beüzemeltük, minden ok volt. még hívott később, hogy milyen driverek, hogyan, stb. segítettem.
aláírtunk szerződést, abban kicsit nagyobb (8 napos) határidőt írtam, mint amit ígért a kolléga a fizetéssel kapcsolatban, biztos, ami biztos alapon.
aztán valahogy a kitolt határidőre sem érkezett meg az összeg.
mindenféle időhúzós szövegekkel kísérve a mai napig sem jött meg a pénz.
akárhogy is alakul, ha át is utalja még (mint ahogy tegnapi üzenetében "hamarosan utalva" szöveg szerepel), azt hiszem, hogy egy igencsak megbízhatatlan figura.
mindenki vigyázzon vele.
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest