- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Üdv Mindenkinek!
Gyűjtőtopik az eddig szétszórt, és kis érdeklődésre számottevő különféle akció és sportkamerák topikja helyett. Remélhetőleg itt együtt, közösen egy nagyobb társaságban, hamarabb kaphatsz segítséget, választ a felmerülő kérdésedre is.
-
t72killer
titán
válasz Intruder2k5 #1 üzenetére
Nagyon örülnék, ha tényleg egyesülne az akciókamera társaság, mert aki vétel előtt áll, nem biztos, hogy 10 topikban akar egyszerre kérdezősködni
Rögtön itt egy kérdés: biztonsági kameraként szeretnék egy vagy két akciókamerát üzemeltetni, napelemes tápolással. Fontos, hogy a kamerák telóról vezérelhetők legyenek, és ha a lemerült akksit újratöltötte a napelem, AUTOMATIKUSAN újraindulnának.
Nem kell 4k live stream, napi 10-20 fotót küldjön a rendszer és hosszabb felhős idő után tudja magát automatikusan feltámasztani.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Halott ügynek tűnik, kb csak erőszakkal lehet összefűzni a topikokat...
-
zsuzso100
újonc
Segítséget szeretnék kérni.
Sjcam Sj7 kamerám van (sajnos abban a topicban nem tudok kérdezni).
Videófelvételnél van problémám, egyrészt nem indul el azonnal, hanem kb 30 mp késleltetés után (késleltető indítás inaktív), illetve nem mindig, de többször erős, zúgó hangot ad, csak vízalatt használom.
A memóriakártya U3-as..elvileg és V21 van rajta.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
t72killer
titán
Az Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák) topik jobban pörög - szvsz ezt is átköltöztethetjük oda...
-
rudi12
újonc
sziasztok !
nemrég vettem egy sj6 legend kamerát és frissítettem de azóta a használhatatlan, a kijelző nem érzékel tudnátok segíteni ebben ?
válaszotokat előre is köszönöm !
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok. Van egy Lamax X3.1-s kamerám. Motorozásra használom. Mostanában azt veszem észre, hogy hibás lesz egy file a felvettek között. Volt lefagyás vagy egyszerűen kikapcsolt. Viszont ezt mind 2.7k vagy 4k-ban. 1080-nál nem tapasztaltam. Lehetséges a kártya miatt van? U1-s Samsung 32gb-s. Lamax cég Kingston U3-t ajánlja ha már 2.7 v. 4k-n szeretnék felvételt készíteni. Az is igaz- hogy most 37 fok is volt motorozás közben. Napon meg ki tudja mennyi.
-
fefe65
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van arra lehetőség, hogy mozgásérzékelés üzemmódban (SJCAM M20) ne csak 8 másodpercet vegyen fel. Tudom, ha van további mozgás újra el indul(na) vagy nem áll le, de ezt nem nagyon csinálja. Vagy megnövelni valahogy a mozgásérzékelést.
Köszönettel: Feri -
laaceee98
tag
Sziasztok!
Akciókamerát keresek, újonnan vagy akár használtan is.
Kitételek: megbízható vízállóság min. 10méterig (tokkal vagy anélkül), nem kell hiperszuper 4K felvételt tudnia, de mondjuk egy 1080p 60 FPS-t kifogástalanul minőségben, szépen tudjon rögzíteni, legyen hozzá annyi kütyü, hogy kerékpárra, csónakra, horgászbotra, fejpántra stb. biztosan és rendesen lehessen rögzíteni, üzemidejében tudjon kb. 90 perc felvételt egy töltéssel... nagyjából ennyi.
Nem érdekel a külseje, meg az ilyen wifis, bluetoothos mutyik sem kötelezőek, elég ha egy USB-vel tudom csatlakoztatni a PC-hez. Ha esetleg van hozzá androidra kezelő app, az nem hátrány. Ha tudtok olyat, aminek a vízálló tokban is elfogadható a hangfelvételi minősége az szintén előny, de nem feltétel.
Autós felvételeket, horgászatokat (horgászbotra/csónakra/magamra rögzítve), túrákat, szeretnék vele megörökíteni, de facto: alap dolgokat.. nem tervezek bázisugrani vele.
Tudtok olyan kamerát, amely tudja ezeket, megbízható, és nem méreg drága?
40-60 ezer forintot még rászánok, ha szükséges, de többet nem szeretnék, mivel ezekre a célokra tök fölöslegesnek érzem.Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Dicsőség és kondi
-
dellfanboy
őstag
szrk
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Noob kérdés, de ha van egy SJCAM M20 kamerám és szeretném windowsra lementeni a memóriakártyán lévő felvételeket, annak mi a legjobb módja ?
Amikor a saját kapcsolatán keresztül próbáltam átmásolni tabletre, akkor évekig tartott volna a művelet, ha pedig memória kártya olvasóba teszem a micro sd-t, akkor rögtön azt írja a windows, hogy meg kell először formázni a lemezt. Hát bakker....
Ötlet ? Előre is köszönöm. -
Skillet
addikt
Sziasztok
Egy SJ 4000-et váltanék. Működik, rendben van, csak a stabilizátor hiányzik. Felszereltem RC autóra és botrányosak a terepen haladós részek.
Mit tudtok ajánlani? Több árkategória is érdekelhet...
De mivel mi nagyjából az SJ4000-rel is meg voltunk elégedve, így első sorban valami olcsóbb modellt keresünk. De meggyőzhető vagyok. Mik a lehetőségekek?
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy régi Lamax X10 et szeretnék ios alatt működésre bírni. A gyári appal persze nem megy. Van esetleg valaki aki használ még ilyet?
-
Tanbá-apó
tag
Sziasztok. Lamax 9.1-el szemezek tengerparti nyaraláshoz. Első akció kameram lenne. A kérdés: hosszabbito kart szeretnék hozza, hogyan keressem? Ezek a karok minden hasonló kamerával kompatibilisek? Köszi és Bocsi a láma kérdésért.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
jtasi
csendes tag
Érdeklődnék hogy lehet törölni Lamax 3.1 kamera felvételeit. Köszi a választ.
-
Azerothian84
újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen mitől lehet az, hogy néha feltöltött állapotban érzékeli a kamera az akksit, néha meg teljesen lemerülve?
Lamax x7.1 Naos kamerám van. Már megnéztem új akksival is. Hálózatról próbáltam eddig tölteni.
Előre is köszi! -
Bogczy
csendes tag
Sziasztok!
Ha sikerült a Lamax 3.1 kamera egyik gombját gyermeknek úgy benyomni hogy most nem működik szerintetek ez a cucc egybe van öntve annyira hogy kuka az egész? Lát valaki esélyt a javítására? -
theballa32
tag
Sziasztok! Otthon van valaki a Sony AS-100 kezelésében? Segítséget szeretnék kérni
-
félisten
-
joco320d
csendes tag
Sziasztok, nincs valakinek rossz lamax 7.1 akciokamerája?Az enyimen megsérült a lencse, amugy semmmi baja, alkatrészként érdekelne, ha ép a lencse.
-
aradibalazs
csendes tag
sziasztok, az természetes, hogy a lamax 7.2 ; 3,9GB-nál új fájlt kezd? az exfatnál nincs korlátozás. ez a gyári formázása. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest