Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Asszem 50000 alatt csak szabálysértés, nem is nagyon foglalkoznak vele. Azért is merik megcsinálni mert pár ezer forintért senki nem ugrás, többe kerül az utánajárás. Nekem pár éve volt egy ilyen csalós storim, igaz az kicsivel több mint 50000 volt. De a rendőrségre meg bíróságra futkozás, ilyenkor szabit kivenni tök macera. Kb másfél év volt mire visszakaptam a pénzt és még így sem a teljes összeget.
-
szkury
aktív tag
-
Cadal
őstag
én azt gondolom, hogy az erőműben üzemeltetett kazán(ok) elektrofilterének az egyik fokozata hibásodhatott meg. Ezáltal romlott a leválasztás hatásfoka és így több elégetlen égéstermék került a kéményen keresztül a levegőbe. A kedvezőtlen széljárás pedig a város felé fújta a szemcséket. Gondolom, hogy a meghibásodott kazánt/berendezést azóta leállították javításra. Amúgy igen az én kocsimra/erkélyemre is jutott belőle bőven. Nem bagatelizálni akarom a dolgot, mert ez igen is probléma de ami lerakódott a városra az nem más mint faszén.
-
BullKoxa
őstag
Jó képek!
Ajka megint megmutatta mit tud! 1 órával voltam lent a folyónál mielőtt kilépet volna, és láttam hogy a játszótérnél fogy előszór kiönteni (mert már akkor kicsit víz alatt volt )!
De akiknek a dolga lett volna megakadályozni ezt az egészet gondolom otthon heverészett.
Gratula Ajka !
-
gxyb
aktív tag
nem tudom mennyi idős mert használtan vettem itt ph-n és számla vagy garanciapapír nem volt hozzá.
nálam 1-2 naponta ment 2-3 órát amíg filmet néztem.
szerettem volna egy szép alsó tápos házat amiben majd jól "mutatna" de pénz hiányában nem lett belőle semmi, így csak áll benne a pénzem. -
-
-
Daniel Alves
őstag
Nem hazudok összesen 11 lakást volt hirdetve amit kiadásra szántak. Tegnap 30 perc alatt az összeset felhívtam és már egyik sem aktuális WTF
Egy van ami még kétséges a Futó utca 6 szám alatt 1,5 szoba 40k+rezsi , a férfi már tegnapra ígért képeket a kecóról és eddig semmi.(#3121) doc : Még annyi hogy talán tudok majd "csalni" még októberben 1-2 hetet mert elvileg lesz majd Németországban is 1 hét betanulás illetve itthon Szécsényben is. De nem szeretnék mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Amúgy Veszprémen is gondolkoztam de azzal is az a gondom ,hogy nem tudom pontosan milyen műszak lesz. Az tuti ,hogy 1 műszak de most vagy 06:00-14:00ig ami esélytelen mert nincs olyan busz és vonat ami beérne 6-ra Ajkára vagy 08:00-16:00ig ami viszont jó lenne. Csak akkor megint napi 2-3 óra buszozás...(#3125) doc. Nagyon hálás vagyok neked és a többieknek is akik segítenek. Többen kerestek meg priviben is.
Ha lesz albi egy sörre vagy üdítőre a vendégeim vagytok.
-
Daniel Alves
őstag
-
-
-
-
-
Zolibaba24
tag
Nekem ezek vannak: M1, M2, Duna, Duna world, Pax, Cinemax, Hbo Hbo2, Hbo comedy, Cool , film+, hirtv, magyar atv, minimax, viasat explorer, voxSky news, hálózat, story4, euronews, tv2, tv paprika, RtlKlub, RtlKlub teszt, digisport1, digisport1 hd, musicmix, viasat3, hatoscatorna és 3 rádió kossuth, petőfi, bartók
29tv 3 rádió -
doc
nagyúr
hm, most raneztem az ajkanet.hu-ra es tenyleg
lehet hogy az atallas miatt nem ment el ez a mail?Delivery to the following recipient failed permanently:
endrodymiki@ajkanet.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 Unrouteable address (state 14).ugy nez ki muszaj lesz szemelyesen elmennem hozzajuk, viszont nem tudom mikor lesz erre idom
-
szkury
aktív tag
tavszamla.hu
Nem papíralapú számlát kapok hanem elektronikusat, regisztrálni kell a fenti honlapon.
Email értesítés van számlázáskor, ezt ki is lehet nyomtatni, ugyanolyan mintha postán küldték volna. A bankoddal (én OTP-s vagyok) meg kell oldani az utalásos dolgot, nekem az otp direktbe van távszámlás rész, és itt tudom engedélyezni mindig, hogy mehet az utalás. -
szkury
aktív tag
egy kis történet róla (kontor)
csencselt kocsiról leesett wincsikkel, és amikor elkapták vádalku keretében nyomta fel azt a szegény faszit aki cd/dvd-ket írt viszonylag normális áron, csak a viszonteladói lökték fel az árat.
hasonló, mint amikor volt az a számteches bolt a rendőrséggel szemben, ha kiírták, hogy szállítás vagy egyéb miatt zárva tuti razzia volt Ajkán.
ott másoltak a rendőrröknek cuccokat! -
pakfong
tag
Használható. Tavaly vettem. 40 wattos izzós lámpára 41 wattot mér. Bedugva hagyott telefon töltőre meg semmit, tehát készenlétben lévő cuccokat nemnagyon méri. Viszont ha a töltőt bedugod telefon nélkül, akkor egy pillanatra felugrik 0,18 wattra, gondolom állandóan ennyit vesz fel, még ha nem töltesz vele, akkor is.
Monitoromra asszem 30 wattot mértem, gépemre ha jól emlékszem 180-at.
Én is azért vettem, amiért te vennél. Viszonylag reális értékeket mér. Szerintem átlag embernek bőven elég. -
L!NK->Q3
senior tag
Ezt ismeritek?
A történelem legveszélyesebb kábítószereAmúgy meg Győrben távfűtésre egészen októberig 3600HUF fizettem. Majd most jönnek a 25-35k számlák...
-
codec
senior tag
Csak azt nem értem egy elvileg mindenki számára szabadon(még 2 napig) elérhető adót milyen jogon nem tesz be a rendszerébe! Mihelyst lehet tipli ettől a patkány szolgáltatótól. Fenyegetőzni azt tudnak, de a szolgáltatás az nem megy nekik!
Majd még elküldöm őket a jó ku.... anyjukba, de addig is ha valaki megtalálja a frekvenciát hozzá, beírhatná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest