Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
forrest85
senior tag
Árvizi képek Ajkán: [link]
-
forrest85
senior tag
DIGI az 1000-es nethez ilyen ZTE csodákat rak be.
http://itcafe.hu/tema/digi_lan_pppoe/hsz_21622-21622.html De sok helyen ezzel sem jön ki az 1 Giga. -
forrest85
senior tag
Csak ha bemész az *rd*tt* pékségbe és 1kg kenyér helyett csak 80dkg-t kap az ember, dühítő. Igaz ilyen még nem fordult elő.
-
forrest85
senior tag
Ezekszerint amíg nem oldják meg felesleges előfizetni nagyobb csomagra. Mondtad, a másik fórumban, hogy voltál a DIGIs emberkével több lépcsőházban, de sehol nem jött ki a Gigabit sebesség. Jól emlékszem?
-
forrest85
senior tag
válasz
Daniel Alves #3293 üzenetére
Szemben Veled az utca másik oldalán ki van írva, hogy férfi fodrász. Reggel 6-tól 10-ig szokott működni. Én oda járok, egy idősebb úriember. A házszámot pontosan nem tudom, de lassan mennem kellene.
-
forrest85
senior tag
válasz
Daniel Alves #3274 üzenetére
Azt hittem már Ajkán vagy. Hazaugrottál?
-
forrest85
senior tag
válasz
Daniel Alves #3272 üzenetére
Esik az eső.
-
forrest85
senior tag
válasz
Daniel Alves #3180 üzenetére
Laktam a mellette lévő 4 emeletes lakásban. El lehet ott élni. Csendes környék. A legjobb, hogy a Fejed felett már nincs semmi, csak az antennák. DIGI is van ott tudsz olcsó netet köttetni.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok, Nálam a DIGI-s telefon süket. Másnál is?
-
forrest85
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #3073 üzenetére
Szerintem valami erősítő adhatta meg magát. Féltem bejelenteni a hibát, mert ha úgy jelented be, hoy rossz a digitális adás akkor 2500Ft a kiszállási díj.
Az ÁSZF törzs 6.1.5 pontja az alábbiakkal egészül ki:
Különösen vonatkozik ezen rendelkezés az analóg kábeltelevíziós szolgáltatást igénybe vevő előfizetőkre; esetükben ugyanis a Szolgáltató digitális szolgáltatással összefüggő hibaelhárítást kizárólag az A mellékletben meghatározott kiszállási díj megfizetése esetén vállal. A kiszállási díj 2500Ft, a fent írtak szerint.Tanulság: Analóg hibára érdemes mindenképpen jelenteni.
-
forrest85
senior tag
Ajkán nektek is kockásodik a digi digitális adása? Az összes csatornán.
A HD adások főleg.
-
forrest85
senior tag
Nem tudjátok mi lett a T-Home üzlettel? Elköltözött vagy megszűnt Ajkán? Tegnap jártam arra és látom, hogy teljesen ki van pakolva.
-
forrest85
senior tag
Sikerült valakinek megtalálni a DIGI Film csatornát? Milyen frekin van?
-
forrest85
senior tag
telefonról van valami újság? Működik már valakinek? Vagy bekell menni kérvényezni a telefont újra?
-
forrest85
senior tag
Nehéz átállás lesz ez, már most látom.
-
forrest85
senior tag
Tudunk valami újságot a telefonnal kapcsolatban?
Sajnos még mindig nincs semmi. Nem kell esetleg a telefonra új szerződést kötni? -
forrest85
senior tag
válasz
Zolibaba24 #2639 üzenetére
Gyere át a digikábel trotyikba, ott tudnak segíteni. Én sajna analógban nézem.
-
forrest85
senior tag
válasz
Zolibaba24 #2633 üzenetére
Állítgatni kell itt ott dolgokat benne és akkor megfogja találni. 256QAM az tuti.
-
forrest85
senior tag
Működik már a DIGI telefon? Még nem voltam otthon, nem próbáltam ki.
-
forrest85
senior tag
Már a diginet megy. Tracert-ből látni lehet.
-
forrest85
senior tag
Mától elvileg kimaradások lehetnek azokon a PR területeken, ahol a DIGI veszi át az üzemeltetést hétfőtől. Szórólapon jelezték.
-
forrest85
senior tag
Ajkán megmarad az ügyfélszolgálat?
-
forrest85
senior tag
PR-Telecom-ot átveszi a DIGI. Tokkal vonóval. Ami eddig PR-Telecom volt, október 1-től DIGI lesz. Ha lejár a PR-Telecomos szerződés újra lehet kötni a DIGI-nél hűség nélküli szerződést.
Ma küldték ki levélben.Régen a DIGI építette ki a hálózatot Ajkán ezelőtt ~2 évvel, most újra vissza veszi. Mi értelme volt?
-
forrest85
senior tag
Nem tudom mikorra állt helyre, én 22 után fogtam pár kondér vizet és felforraltam.
Szerzek be majd egy üstöt, este nyóckó alá gyújtok, 9-re már forr a víz.
egyszer azt is megfőzöm, aki kib@szott egy egész várossal. -
forrest85
senior tag
Primer Kft. mikor lesz hajlandó meleg vizet adni?
futás után még fürdeni sem lehet. -
forrest85
senior tag
Nálatok is haldoklik a PR-Telecom-os net? IP címet kap a router, de semmi forgalom nem megy, próbáltam már mindenhogy, de nem segít.
A telefonon is csak tárcsahang van, de nem csend ki.
-
forrest85
senior tag
PR-telecomot használóktól kérdem, hogy nekik az alsó frekvenciákon, m1,m2 dunatv stb. nem lett szemcsés a kép? Tegnap este még semmi baja nem volt.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a PR dobott be mostanság valami akciós ajánlatot a postaládába? Vagy mostanság van valami csomag akciójuk, amiben benne van mind a 3 szolgáltatás?
Köszönöm előre is!
-
forrest85
senior tag
válasz
Thunderzolee #1753 üzenetére
Hát tegnap este eltűnt a Családi csomagból egy csomó adó. Ez a T-Home-ra váltás egy nagy kalap trágyadomb lett. Jobb volt a régi. Azóta számla sem jött ezektől a ganyétúróktól. Csoda, hogy a net nem f*sta össze magát.
-
forrest85
senior tag
válasz
Thunderzolee #1727 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Elvileg van hűségidő nélküli csomag, bakonynet árának háromszorosáért.
-
forrest85
senior tag
Mocskos T-Home (exbakonynet) egész este nincs net. Kezdi hozni a T-Kábel színvonalát. rutyiii de nagyon!
-
forrest85
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1686 üzenetére
így érthető. Köszönöm
-
forrest85
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1684 üzenetére
hát ezaz olcsóság. roppant érdekes
-
forrest85
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1682 üzenetére
ez valami vicc?
-
forrest85
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1657 üzenetére
Teljesen jogos amit mondasz, csak nem tudom meddig maradok itt. Lehet már nyáron menni kell. Ezért kérdem. De köszi a választ!
-
forrest85
senior tag
A PR-nél kötelező vállalni hűséget? Nem tudja valaki?
Bakonynettel meg ma egész nap fos, hogy megy hol nem. Rohadjanak má meg! -
forrest85
senior tag
-
forrest85
senior tag
Itt Ajkán, mikor szokott lenni a vásártéren valami kirakódás?
,piac ahol kipakolnak emberek mindenféle szerszámot, kütyüt
-
forrest85
senior tag
Bakonynet családi TV csomag csatorna kiosztása egy kalap sz@rt sem ér. Tele van felesleges hülye nóta tvkkel, az igazi érdekes csatornák (Discovery Viasat Explorer) kikerült. Ratyi az egész, ezért árat is csökkenthetnének!!!
-
forrest85
senior tag
Testvér Neked legyen igazad! Csak nekem azt írták levélben, hogy 1 év hűségidő aláírása mellett van 2500Hufos NET.
"ikt: 90/2010
Tisztelt Cím!
Abban az esetben, ha hűségnyilatkozat nélkül kéri a bekötést, akkor bekötéskor a teljes belépési díjat számlázzuk ki,
ami jelenleg az ÁSZF alapján 30.000.-Ft.Üdvözlettel:
PR-TELECOM ZRT.
Ajka Ügyfélszolgálat " -
forrest85
senior tag
Tisztelt******
Társaságunkhoz érkezett levelére hivatkozva tájékoztatom, hogy a Pr-Telecomnál is van lehetőség a Startnet /20/10Mbps/ internet szolgáltatás igénybevételére.
Belépési díj: egyszeri 2.500.-Ft.
Startnet havi előfizetési díja: 2.500.-Ft, ezek az árak 1 hűségnyilatkozat nyilatkozat aláírása mellett értendőek.Kérjük, amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni szolgáltatásainkról, úgy keresse fel ajkai Ügyfálszolgálati Irodánkat az Ajka, Rákóczi F. u. 2-4. szám alatt.
Nyitvatartás: Hétfő, Péntek: 08.00-12.00, Szerda: 12.00-17.00, Csütörtök:12.00-18.00.Üdvözlettel:
PR-TELECOM ZRT.
Ajka ÜgyfélszolgálatNekem a hűség böki a csőröm. Nem tudom meddig vagyok Ajkán.
-
forrest85
senior tag
Tényleg megvette, utánna olvastam. Hát ez elszomorító nem lesz jó net.
-
forrest85
senior tag
Üdv.!
Nem tudjátok a Kohász utcában betelepült már a DIGI? Hol tudok rá előfizetni? Van Ajkán irodájuk?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest