-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DNReNTi #26043 üzenetére
Köszi a részletes leírást, akkor AK-nak tökéletes lesz számomra ez a márka modellje. Azt olvastam én is hogy volt akinek 440-450 fps-el jött meg. Bár én 0.25g-os BB-t használok, azzal bekúszok 400 alá szerintem egy hangyányit. Bár még így is erős azért rendesen..
Olvastam még azt is róla hogy eléggé egybe van, nem sok karbantartást igényel. Szóval ha az első "kötelező" átnézés meg van, akkor onnantól fogva lehet szórni vele rendesen a golyókat, de te is megerősítettél hogy nagyon jó kis fegyver.
Chronot te használsz otthon? Nyilván nekem luxus lenne, de akinek van vagy 5-10 fegyvere, meg szereli őket, tuningolja, annak érdemes lehet venni hogy tudja épp hogy áll a fegyver ereje.
Ja és még egy kérdés. FPS-t tudom hogy 0.2g-os BB-vel szoktak mérni, viszont teljesen letekert hop- up-al?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest