- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
.45
csendes tag
válasz
macilaci78 #25604 üzenetére
Ezért is írtam, hogy aki meg akarta oldani, az eddig is megoldotta, aki nem az nem. HPA nekem sem jon be, ezért is vártam míg kijon a Wraith.
Nyilván nagyon praktikus csípobol felhúzni, csak aki játszott eddig sniperral, az tudja hogy nem lehetséges... -
NeoPampalini
senior tag
válasz
macilaci78 #25604 üzenetére
Ja, majd normális pályán lehet állítgatni, ott fog úgyis kiderülni, ha nagyon nem jó mégsem.
Sorozatlövés jópofa, persze az igaz, hogy CQB-n nem nagyon lehet kontrollálni, hogy most egyes lövés vagy sorozat.De ezt is át lehet hidalni, csak faragni kell egy több állású tűzváltót (ha lenne 3D nyomtatóm, menne, mert a neten van hozzá modell
). Van, aki megfúrja az elsűtőbillentyűt, és egy kis szeggel kiékeli, hogy ne lehessen sorozatig benyomni, de azért na.
Cuccom még nincs semmi a fegyveren kívül, szép lassan indulok neki, ahogy a "kedvem" (pénztárca) engedi. Szerintem tavaszra leszek meg mindennel, ruhával együtt (az lesz az utolsó, rohangálni anélkül is lehet
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest