Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
A célbalövés piskóta! Az 1-2 nap alatt megszokható, főleg saját fegyóval!
Az viszont a játékon ne kedvetlenítsen el, ha esetleg valaki drágább, jobb puskával messzebbre lő, és esetleg Téged talál el. Nem tudom, milyet vettél, ezéírt artam. Van így, én lassan egy éve játszom és most jutok oda, hogy vegyek egy TM puskát, eddig egy Cyma shotim volt (eltört), meg egy Cyma pisztolyom, ami a maga nemében etalon, már fél éve játszom vele!
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megtanultam közelebb sunnyogni az ellenhez, kivárni, rejtőzködni kicsit. Most egy Colt Car15-el (M16-klónnal) nyomom. Azért kellemes émény volt, hogy havert első játékon az első két körben én szedtem ki a szar 2000Ft-os pisztolyommal, mikor neki TM Mp5-je volt!