- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vannak arányos és aránytalan választási rendszerek, a magyar kb. a kettő között van, " mert szét van gerrymanderingelve
UK meg azért nem jó példa, mert ott a kormányzó párt(ok) nem közpénzből kampányolnak, illetve nem a közintézményeket használják kampánycélra. Itthon pedig... ja az nem választási csalás(manipuláció). Hát, jó"Tizenöt éve minden választáson kétharmadot szavaz nekik a nép "
Ja jó
"A véleményem nem kell, hogy számítson, de ahogy elnézem Neked a tények se sokat vetnek a latba."
Ténynek nehezen nevezhető dolgok, maradjunk annyiban. Csak ahogy te elfogadod azt, amit én írok"Kezdjük ott, hogy ez megint szalmabábozás, ráadásul mióta szól ez a topik a magyar kormányzásról?"
Jött így oldalvízen.
""Itthon meg ugye nem csak gyanú van."
Hát micsoda? Vagy tudsz jogerős bírósági ítéleteket linkelni?"
Most keressem ki azt, amikor a Patyi elnézést kért, mert megbüntette csalásért a főnit, vagy amikor kimondták, hogy választási csalás volt, ezért a NVB nem csinált ezzel semmit?"És közben fel sem fogod, hogy mennyire nevetségessé teszed magad."
Felőlem lehet rajtam röhögni, de a valóságon nem változtat, engem meg nem érdekel.
"Jó kis state capture, meg csaló választási rendszer az olyan, ahol az állítólagos "állampárt" egyetlen időközin elveszítheti a teljhatalmát."
Hát ha neked ez a bábelőadás bizonyíték, azon nem lepődök meg.
A state capture kicsit több, mint hogy pl. hány mandátumuk van. Ki a legfőbb ügyész? Hogy lenne bírósági ítélet bármiről, ha az, aki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest