Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
degumentes #1286 üzenetére
én inkább 8as szériában gondolkodok hasonló elvetemült terveket szemem előtt tartva...
én 8600GT-vel GTA4eztem, van benne erő, 5-6ezer forint körül már akad, és nem eszik túl sokat...9600GT-ből erre a célra én egy Galaxy-s LowPower-t néztem ki...aztán ki tudja
-
CptMisi
őstag
elvileg a régebbi nV driverekkel engedi, hogy használjam ATi mellett...
Házról csak annyit, hogy valószínűleg egy HAF932es lesz 4*12cm-es ventivel az oldalán
azt hiszem megint az lesz a biztos, ha tesztelek, haverjaim gépét összehegesztem...biztos örülni fognak -
CptMisi
őstag
Üdv!
azon töröm a fejem, hogy a jövőbeli gépembe az 5770em mellé bekerül egy nV kari PhysXre...érdemes? mennyi többlet teljesítményt jelenthet? melyik VGA-t érdemes berakni PhysXnek? lényeg: alacsony fogyasztás, olcsó legyen...Avagy egy rendes PhysX kártya? az mondjuk drága, de ha fogyasztásban annyival jobb lenne, inkább azt vennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest