- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Aerogate II eladó!
-
''(Egyébként ki lehet kapcsolni a hangjelzéseket, ha a szabályzóját 4-5 másodpercre lenyomva tartod – erről a szolgáltatásról eddig sehol sem olvastam... az ''útmutatójában'' sem szerepelt.)''
Sikerült úgy kikapcsolnom, hogy nem tudom visszakapcsolni

Lekapcsolta az összes ventit, és kész... tapasztalt már valaki hasonlót??:
Akármit csinálok , meg sem mozdul
-
Akheron
senior tag
válasz
Lockstock
üzenetére
A szabályzóját nekem egyáltalán nem nehéz tekerni.
Ha egy ventilátor fordulatszámát a tekerővel csökkentem, azt nem szokta nekem sem megjegyezni, azt hiszem. Viszont a beállított riasztási hőmérsékleteket megjegyzi rendesen, és ugye ezek alapján szabályozná automatikusan a fordulatszámot. -
Lockstock
aktív tag
Hááát... Látod nekem elég sok problémám van vele!
Szóval, azért vettem, hogy a házamban levő vinyóventillátorokat olyan szintre le bírjam szabályozni, hogy ne legyen zavaró / 3vinyóventi+1procihűtő/
Ez még megy is amellett, hogy alig lehet letekerni, de a súlyosabb és zavaróbb hiba az az, hogy szinte minden bekapcsolásnál újra kell szabályozni!
Te ezzel nem így vagy, ugye? Mert ha nem, az enyém hibás darab! -
Akheron
senior tag
válasz
Lockstock
üzenetére
Nemrég vettem egyet használtan, de minden rendben van vele.
Ahogy láttam, csak a beállított hőfokot jegyzi meg, a manuálisan beállított kimenő feszültséget nem. Nekem a ventilárotokat bekapcsoláskor mindig max. fordulaton üzemelteti, majd lassan csökkenteni kezdi, amíg el nem éri a mért hőmérsékletnek megfelelő fordulatszámot.
Ha nem mutat egyáltalán hőfokot, akkor elvileg folyamatosan riasztania kéne, mivel a CPU és a CASE esetében kötelező rákötni az érzékelőket.
(Egyébként ki lehet kapcsolni a hangjelzéseket, ha a szabályzóját 4-5 másodpercre lenyomva tartod – erről a szolgáltatásról eddig sehol sem olvastam... az ''útmutatójában'' sem szerepelt.)
Szerk: Megjegyezném még, hogy nekem eddig az összes rákötött ventit sikerült kikapcsoltatnom vele, így szerintem messze nem ad le 7V-t minimumon. Talán időközben változtathattak a terméken.. más magyarázatot nemigen látok.
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Sziasztok!
1. Nektek az Aerogate Musketeer II megjegyzi a beállított értékeket?
Nekem nem sajna, minden bekapcsolás után kb 100-150rpm-mel nő a fordulatszám, amíg el nem éri a 1500rpm-s értéket. Én olyan 1000rpm környékén szeretném járatni.
Zalman ZF-2 venti van rajta vinyóhűtéshez a hozzáadott ellenállással, de felkúszik 1500-ig Mi lehet a baja?
2. Hőfokot sem mutat.
3. Ráadásul iszonyat nehéz tekerni a szabályozóját.
Főleg az első kérdésre kérnék választ! Kösz előre is! -
Sianis
addikt
Nos beszereltem a drágát! Kisebb simítások még várnak rá, de alpjában véve kiválóan működik! Nekem nem pittyen bekapcsoláskor, csak tényleg akkor ha valami nagy gáz van odabent! Nagyon jó, nagyon precíz, megérte az árát!
-
Sianis
addikt
amúgy, ha vezetéket szeretnék hosszabítani, akkor milyen kábelt vásároljak? Nem csatlakozónál akarom végezni, hanem megtoldanám egy beforasztott darabbal.
-
Sianis
addikt
Pénteken meglesz, hétfőn beszerelme, ha úgy lesz időm, de hát miért ne lenne!

A csipogás az engem nem zavar, majd megszokom, inkább a hatása a fontos a dolognak! -
Starsky72
addikt
Nekem II-es volt, asszem 1hétig tartottam meg, mert a Zalman proci hűtőt nem lehetett vele minimumon pörgetni, 1600alá nem ment, innentől kezdve bukott volt nálam. Lecseréltem Zalman ZM-MFC1-re, ezzel már kompatibilis, igaz ez csak ledes, de sokkal jobban tom állítgatni a ventiket vele és nem csak 4et.
Mondjuk AGII nagyon szép és jól néz ki, szal dizájnügyileg azért ott van
Viszont Coolermaster hűtőkkel gondolom ez is tökéletesen műxik. -
makimiki
tag
Sziasztok
Nekem aerogate 1-em van és az amp computernél vettem 5800 körüli áron
nagyon jo
az aerogate 2 semivel sem tud többet, na jo + kijelző de semmi több,szerintem.
és nem éri meg + pénzt.
ezért ne lincslejetek meg. ez a saját véleményem
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
Nekem ilyenem van, fekete. Idegesítő, hogy minden bekapcsoláskor csippan kettőt, ha minden rendben van, akkor is. A molex catlakozóval rendelkező ventiket nem lehet rákötni, csak átalakítóval. Amúgy nem rossz, furcsa, hogy 1 tekerőgombbal kell szabályozni az összes ventit. Az első, CPU csatornára mindenképp kell kötni valamit, mert különben riaszt.
A termisztorok hasznosak, nekem mindenhová elérnek a házban, viszont akár fordítva, sőt keresztbe is rádughatók a panelre.
Leírás nincs, a hozzá adott kábelek csak 3 tűs hosszabítók, abból is csak 2-3 van, a CM azt hiszi, hogy valaki a beépített kis ventilátort is akarja szabályozni. Ezt a kis ventit célszerű lehúzni, mert rettenetes hangon kerreg már új korában is.
Szóval vegyesek az érzéseim, a célnak megfelel, nagyon jól néz ki, sötétben is jól olvasható, de semmi extra. Még egyszer is megvenném. -
Sianis
addikt
UP! Vélemények, instrukciók...
-
Sianis
addikt
Nekem is ilyenem lesz!
Mennyire vagytok beszerelés óta megelégedve vele? -
atus7377
tag
.Már megvan mit hoz a télapó,de megvárom amíg lessz az Expertben.Millió köszönet nektek! -
Pharaoh
aktív tag
CoolerMaster Aerogate II:
http://www.gepbolt.hu/alcsoport.php?f=&a=&gy=COOLER+MASTER&r=0&p=3 -
Hmm. A coolermasterről van szó? Én szegeden most rendeltem 1et, a FEFO-nál Aerogate I-et, vmi 6000+áfáért hozzák. Szvsz bizti van pesten is nagykerekben de II-t még magyar neten nem láttam.
-
atus7377
tag
Az Expertben.
-
atus7377
tag
Köszönöm.Sajna csak az Aerogate I van.Az 5100+áfa.Meg persze a muskétás.
-
atus7377
tag
UP

-
atus7377
tag
Az lenne a kérdésem,hogy a címben szereplő készséggel rendelkezik e valaki,és ha igen hol vette?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest