Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
válasz
donattilácsk #89 üzenetére
mini ninja (elvileg
) biztos belefér, csak 110mm magas, talán az egyik legalacsonyabb hűtő, ami a lappal párhuzamosan fújja a levegőt
mercutio_ : a vinyód nem rezonál ott a 3,5-ös helyen? Szerinted kis szilikon rezgéscsillapító bakok odaférnek még? Illetve: szerinted máshova lehet még rögzíteni a vinyót normálisan? Mert én a 3,5-ös helyre majd egy ventillátorszabályzót tervezek.
-
Ste
addikt
válasz
mindkettő befér gond nélkül
Mercutio_: jah megkapta a magáét
a dolog onnan indult ki, hogy elhoztam és összeraktam. akkor is kiderült számomra egynéhány tervezésbeli hiányossága, de a megvalósítás útjára akkor léptem, amikor az összerakott rendszerben hátul a procinál minden befülledt. A vga passzív, aminek a bordája a proci mellé lóg, hátra; a procihűtőmhöz a keret még mindig nem érkezett meg, így a kis TR2-R1 csak a procin kavargatta a levegőt (igaz a következő procihűtőm sem párhuzamosan fújó lesz)
ekkor láttam meg, hogy az előlap végig lukacsos
miért ne, ha a lehetőség már adott. a tervezett Lian-Li kuckókban is 2 venti van elől. a hely megvolt, így kivgtam a másik oldalt felxel, s beraktam oda is egy 12cm-es ventit. azóta alul minden gyönyören hűsöl, hangjuk meg nincs a gyárilag folytott AC ventiknek (@1200rpm)
a vga játék mellett max 60C, ami szerintem jó eredmény egy passzív cuccostól.valszeg az egész házat szétszedem, csak még az alapanyagokra várok hozzá. vagy full alu, vagy alu+karbon, esetleg 3 rétegű alu-műanyag borítást fog kapni, s az előlapot is lecserélem. a belső architektúráját is szétszedem és átrendezem.
az zavar, hogy cak Odd-t lehet bele pakolni. se ventiszabályzó panel, se más egyéb nem fér el a helyükre, a rosszul tervezett előlap miatt. az odd is valszeg átkerül a táp elé, s oldalt egy külön vinyó szellőztető csatornát alakítok ki. ez még képlékenyamikor kész lesz, majd a Logouton közzéteszem
-
Mercutio_
félisten
válasz
A hdd keret kiszerelhető 2 perc alatt, én is a 3,5"-os helyre (a felső rész aljára) raktam a vinyómat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest