Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Aktív témák
-
ballington
addikt
egy olyan gondom van, hogy alul van a kollekció. Onnan eddig ki tudtam törölni a képeket, a képen nyomott jobb klikkes menüben volt hogy Delete..., ahol aztán a diskről is el lehetett egyből törölni.
Aztán egyszer csak eltűnt, van egy Remove from collection, de az is inaktív. Lehet ennek valami köze a Slideshownak? Vagy annak, hogy rányomtam a Printre?
Gondolom valamit véletlenül elállítottam, hogy nem engedi ktörölni, de nemtom mit.
Mi a gond?
A másik, hogy a Slideshowban beállított értékek hogyan állíthatók "nullára"? -
Dtomi
őstag
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Már pár hónapja váltottam az Adobe Lightroom 2.4-re és ezzel végzem az utómunkát a képeimen. A problémám a következő: LR-ból exportált képeim mindig sötétebbek, mint amikor dolgoztam velük a programban. Ez visszafelé is igaz, vagyis ha megnyitok egy fotót az kivilágosodik. Szétnéztem az Adobe ezzel foglalkozó fórumain, de nem láttam semmi okosságot, mindenki a kalibrációra fogta. A fényképezőm és a Photoshop-om is sRGB színprofilt használ. Képnézegetőkben és PS-ban egyforma a kép, viszont különbözik attól amit a LR-ban látok. Ha a PS-ban ráadok 0,3-0,5 Brightnesst, akkor a kép olyan mint a LR-ban. A monitorom természetesen kalibrált, a képeim amit kinyomtatok pedig PS-nak és a képnézegetőknek megfelelő, nem egyezik a LR-al(!). A jelenség RAW és jpeg fájlokkal is ugyanúgy jelentkezik.
Ha valaki nagyon jártas a LR használatában, szívesen venném a segítségét!
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest