Hirdetés
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Történt egy fure eset, a W10-ből eltűnt az összes felhasználóm, nem tudtam rendbeszedni, reinstall lett a vége. CS6-al lenne problémám amit nem értek. Már az Edius telepítésekor felkerült a QuickTime, de külön az Apple oldaláról letöltve is telepítve lett. Az AE-ben is szépen ki lehet választani, hogy .mov formátumba rendereljen, működik is rendben. Viszont a MediaEncoder nem hajlandó QuickTime-ot használni. Fel sem ajánlja, meg sem jelenik a listában. Természetesen(?) a QuickTime beállításokkal elmentett preset-et sem tudom importálni.
Találkoztatok hasonlóval? Mi lehet a megoldás? A CS6 reinstallon már túl vagyok.Létezik hogy a legfrissebb Windows 10 már nem támogatja valamiért? Pl. az Edius-al jártam úgy hogy nem lehetett feltenni a 6-ost, mert Error:#13001-es hibával leáll a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest