Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Történt egy fure eset, a W10-ből eltűnt az összes felhasználóm, nem tudtam rendbeszedni, reinstall lett a vége. CS6-al lenne problémám amit nem értek. Már az Edius telepítésekor felkerült a QuickTime, de külön az Apple oldaláról letöltve is telepítve lett. Az AE-ben is szépen ki lehet választani, hogy .mov formátumba rendereljen, működik is rendben. Viszont a MediaEncoder nem hajlandó QuickTime-ot használni. Fel sem ajánlja, meg sem jelenik a listában. Természetesen(?) a QuickTime beállításokkal elmentett preset-et sem tudom importálni.
Találkoztatok hasonlóval? Mi lehet a megoldás? A CS6 reinstallon már túl vagyok.Létezik hogy a legfrissebb Windows 10 már nem támogatja valamiért? Pl. az Edius-al jártam úgy hogy nem lehetett feltenni a 6-ost, mert Error:#13001-es hibával leáll a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Napelem
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest