Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt megvettem a Get Data Back programot, és akkor sikerült is adatokat mentenem vele egy eltűnt fájlrendszerű hdd-ről. Most (szerencsére csak kíváncsiságból, nem szükségből) megint feltelepítettem, a legújabbat, 5.71-et. El is fogadta a régi szériaszámot, rendben működik. Gondoltam teszek vele egy próbát, hogy amikor neadjisten szükség lesz rá, ne akkor kelljen improvizálni. A C meghajtót megjelöltem, és elindítottam. Ezt kaptam, de nem tudom értelmezni. Hol vannak a törölt fájlok, amiket megtalált? Hogy kell továbbmenni, hogy menteni lehessen a fájlokat? -
nagyúr
Bárcsak oda került volna, de természetesen a lomtárból is törölve lett. Felhívtam a telekom ügyfélszolgálatot, ahol nagy nehezen kapcsoltak egy műszaki embert, nagyjából ugyanazt mondta, amit te. Ha valamilyen pc-kliensen lett volna törölve, akkor esetleg még menthető, a weboldalon viszont törlődik a fő szerverről. Ez van....
-
nagyúr
Sziasztok!
t-online postafiókból törölt íméleket van esély visszahozni? -
nagyúr
válasz liksoft #7548 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom megtudni, mit csináltak pontosan, de szerintem maguk sem tudják. Egy win 8.1 telepítés volt, de hogy ez hogy lehetett hatással a másik két vinyóra....... Vagy ha valamiért megvan a kockázat, akkor minimum, hogy lehúzzák a + vinyókról a kábeleket. Én magamnak mindig lehúzom ha telepítek, még ha paranoia, akkor is!
Nem igazán értem ezt a titkosítás ügyet, a felhasználó részéről nem volt rátéve titkosítás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősöm pórul járt egy "szakemberek" által elvégzett rendszer telepítéssel. A gépében lévő másik két HDD-ről minden adata eltűnt, de úgy, hogy Get Data Back-el sem lehetett visszahozni. Tehát nem sima törlés, hanem valamilyen felülírásos törlésnek kellett lennie, mert csak néhány visszaállíthatatlan dokumentum-foszlányt talált a GTB. Egyszerűen nem értem, mert törlés és formázás esetén is ott kell elvileg maradnia a fájloknak, ha jól tudom. Vajon mit csinálhattak ezek a félkegyelműek, hogy 2 db. másik HDD-ről is teljesen törlődött minden? Persze ez költői kérdés.
1 év kisgyermek, családi fotó és videó-anyaga volt rajta, meg fontos munkák, dokumentumok, és természetesen nem volt neki elmentve máshová is.Mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz liksoft #6305 üzenetére
Van egy másik 3 terás is a rendszeremben, azzal semmi baj nincs, szépen egyben van az egész. És nem is csak az a baj, hogy 2 részre van osztva, hanem az, hogy a kisebbik részt nem lehet partícionálni, semmit nem lehet kezdeni vele.
Hogy kell ezt a GPT partíciót kivitelezni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Megjött az új 3TB WD Red HDD-m. Ilyenkor mi van? Egy 2 terás és egy 746 gigás részre van osztva, amiből a kisebb résszel semmit nem lehet kezdeni. Win7 telepítővel is próbáltam, ezt írja ki.
Nem akartam rá rendszert tenni, más vinyón van a rendszerem. Bekötöttem a HDD-t, a win 7 Lemezkezelőjében akartam inicializálni, formázni (egybe partícionálva szerettem volna), és ez fogadott. A telepítőt csak kínomban próbáltam, hogy az mit kezd vele.Mi lehet a baj?
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz justaview #6143 üzenetére
"A Dune nem szereti a Samsung HDD-ket."
Nem tudom, lehet, hogy így van, de a PC-sem ismerte fel a vinyót, szóval a probléma nem korlátozódik a Dune-re. Persze lehet, hogy a lejátszó cseszte el a fájlrendszert. Talán az áramtalanításkor, vagy az áram alá helyezéskor történt valami gikszer? Ki tudja!
Egy biztos, nyaralás és áramtalanítás előtt tökéletesen működött, és nyaralás után már csak adatmentő progi segítségével tudom megoldani, hogy ne vesszenek el a filmjeim.
Annak a lehetőségét se vessük el, hogy véletlenszerű vinyó-meghibásodásról van szó, de ez sosem fog kiderülni számomra. -
nagyúr
Segítséget kérnék!
Dune HD Max médialejátszómban hónapok óta lévő 2TB-os Samsung HDD-t a lejátszó, nyaralás után ismét áram alá helyezve nem ismerte fel, PC-be rakva pedig ezt az üzenetet kapom. HD Sentinel szerint minden rendben, csak ugye nincs fájlrendszer. A Nero Rescue Agent ezt írja ki.
Tud valaki megoldást az adatok (gyerekeim összes meséje) megmentésére, vagy kezdhetem előlről a kölcsönzést? (Könyörgöm ne b@sztassatok, hogy miért nincs több példányban mentve, meg raid meg satöbbi, TUDOM, hibáztam, mostanában terveztem az egész vinyót másolni, de lehet, hogy elkéstem!)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770 2TB M.2 Gen4 NVMe SSD - 5150MB/s olvasási sebesség, magyar garanciával! -
- Kingston NV2 250Gb PCIe 4.0 NVMe SSD (100/100)
- Seagate 500GB notebook 2.5' merevlemezek, keveset futottak 43nap alatt, ST500LM021, ST500LT012
- Seagate 4tb 100/100 266nap
- Delock 42569 mSata külső ház, USB 3.0 csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest