- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Már másodjára fordul elő, hogy készítek egy sector-by-sector backup-ot (bepipálva, hogy az unallocated részt is mentse, mert nem bízom benne, hogy felismer nekem minden létező partíciós táblát és fájlrendszert) Acronis True Image 2014-el, és mikor szeretném visszaállítani, akkor a képfile kiválasztása után a destination lemezek közt az is pirossal szerepel, amelyikről a képfile készült. Ha mégis kiválasztom, akkor is szürke marad a Restore gomb. Nézelődtem a programban, de semmi magyarázatot nem sikerült kicsikarnom belőle, hogy mi nem tetszik neki.
Ez konkrétan egy Intel 320-as 160Gb-os SSD, aminek a SMART adatai szerint nincs még hibás blokkja. Szóval nem hiszem, hogy folyamatosan változna a lemez mérete. A PC is ugyan az, ugyan arra a SATA portra kötöm és nem cseréltem Intel RST driver-t sem, az Acronix programot sem volt mire frissíteni közben.
Egyszerűen egyik nap készítettem képfilet (a Windows rendszerről, mert ez a laptopom SSD-je), használtam valami másra átmenetileg az SSD-t (Linux-al szórakoztam egy másik gépben, sokszor újratelepítettem több disztrót, azért vettem kölcsön a gyors SSD-t), újra lementettem (hogy majd egy 2.5" HDD-re pakoljam át ezt a Linux rendszert) majd szerettem volna visszaállítani az SSD eredeti állapotát (a Windows-t).
Mindig single version backup készült, nem görgetett incremental vagy diff.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Bundle topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest