Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Elküldtem emailben, de azért ide is berakom, hátha másnak is kell:
Van két USB csatlakozó az alaplapon: JUSB1 és JUSB2 felirattal. (ha jól látom a képen, a JUSB1 jobbról balra van számozva, a JUSB2 meg fordítva - csak hogy bonyolultabb legyen :) )
Ha a jelöltet vesszük egyesnek, akkor így néz ki a sorrend:
1: +5VDC
2: DATA -
3: DATA +
4: GROUND
5: N.C. (no connect) -
Male
nagyúr
Nekem volt egy ilyen alaplapom (a VIA chip még megvan róla, meg a BIOS -> a többi ment a kukába). Nem volt éppen egy atomstabil lap (legalábbis agy AMD K6-233-al, ami 3*83-on ment benne - hatalmas túlhajtás :) ).
Most előszedtem a kézikönyvét. Mi érdekel?
Az USB-hez nem adták hozzá a kivezetést, így semmire sem használtam (akkoriban amúgy sem nagyon kellett semmire).
Attól, hogy nekem meghalt, ne ilyedj meg, mert az úgy történt, hogy eladtam (akkor még működött), de visszahozták másnap, hogy semmit sem csinál. Hát tényleg nem csinált semmit, persze hogy mit műveltek vele azt nem tudom. -
sulfur
csendes tag
hát tom, hogy régi deszka, de ennyire?
-
sulfur
csendes tag
Ha valakinek van leírás hozzá, kérem jelezze: sulfur@freemail.hu
Elsősorban az USB-ja érdekel. (per pillanat)
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore + i9-14900KS SZETT
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- Kingston Savage 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs