Új hozzászólás Aktív témák
-
DZs
senior tag
Olvasgatom ezeket a hozzászólásokat, hátha megtudom, hogy win újratelepítése nélkül hogyan lehet ezeket a codekeket letörölni, mert nekem nem használ.
Szóval a wint nem szeretném újra rakni, le lehet ezeket szedni?
Köszi a segítséget! -
Mclion
csendes tag
Sziasztok!! segitséget szeretnék kérni. A gépemen xp prof fut, kb 1 hónapja munkaközben fogja magát és újra indul, és ezt egyre gyakrabban csinálja, olyannyira hogy már nem tudok dolgozni vele, és nem is tudom menteni a sok GB-os anyagot másik winchi-ra, mit teggyek, mi lehet a baj?? köszi elöre.
-
Hellas
senior tag
Na az édesanyját szeretkezze meg,aki a codeceket kitalálta!Ace leszed,le is jön,real player továbbra sem megy.Játék megy.Real újrarak,megy.Játék megy,de ha kilépek belőle az egész rendszser resetel!Hogy az a ...............................!
Hú!
De fel idegesített!
Most majd jöhet a reinstall! -
L3zl13
nagyúr
A WMP kodekeket le lehet szedni külön is, de szvsz a player felrakja őket defaultból.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hellas
senior tag
A játék read me-jében az van,hogy a windows media player 9 coecei kellenek hozzá.De nekem elvileg fent voltak.Sőt,a 10-es media player van fent.Vagy azt külön kell leszedni?
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!A következő a problémám:
Felraktam egy játékot,de nem indul el.Nem volt fent semmilyen codec,csak egy divX és egy Xvid.A játék nem indult el,hibaüzit írt ki,hogy ez a media tipus nem támogatott.Felraktam egy Ace packot és a game megy!DE viszont real player nem.
Nem tudjátok esetleg,hogy az Ace felrakása előtt milyen codec hiányozhatott a game-nek?Mert le akarom szedni az Ace-t,de akkor meg megint nem megy a játék!Segítsetek plíz!
Ú most látom,hogy mekkora off-ot csináltam!Bocsi,ez nem ide akart menni!
[Szerkesztve] -
Gaabe
tag
előbb felraktam a 6.01est és a végén kíírja nekem hogy access violation meg az a codecs dashboard cant loaded meg ilyne faszságok. rákeresek erre a 6.01 re elején rábukkanok a prohardver topicra....
nyomom uninstall és kiirja hogy access violation uninstall leáll.... aztán nem tudom miket csináltam)), de végül sikerült uninstallni...:!!!
)))) hurrá
-
Rommel
csendes tag
válasz
VladimirR #108 üzenetére
Jólvan, vágom mire jó. Thx. Tényleg egy mezei juzernek ez nem kell, de nem hinném, hogy szétbarmolná a gépet, vagy bármivel összeütközne filmnézés közben. Dehát a Gordian Knot Codec Pack a nevéből is adódóan inkább az encodingra való, de filmnézéshez is (majdnem) tökéletes.
Üdv: Rommel -
VladimirR
nagyúr
vesztessegmentes tomoritesi eljaras, ami akkor elonyos, mikor pl digitalizalsz
ugyanis a tuner-rel valo realtime tomorites minosege sok kivannivalot hagy maga utan
ilyenkor hufyuv-val rodzited, mert az gyors, es nincs minosegromlas, aztan raerosen lehet ujrakodolni pl mpeg4-be
ez azert kell, mert ha jo minosegu mpeg4 tomoritest akarsz csinalni, ahhoz atomgeped kell hogy legyen, hogy vigye a 25 fps-t, es meg igy sem lesz a legjobb, mert csak single pass tudnal kodolni
ha viszont egy valamelyest tomoritett - az eredetivel megegyezo minosegu - anyaggal dolgozol, akkor lehet tobbmenetben tomoriteni
meg mielott megkerded, azert jobb, mintha tomoritetlenbe vennel fel, mert igy kb a fele/harmada hely is eleg neki
itt egy masik vesztessegmentes tomorito: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
Rommel
csendes tag
Igaz, bizonyára nem tökéletes, de én meg vagyok elégedve. Filmnézés nem probléma, rippelés, konvertálás nem probléma, annyira meg nem is túrja szét a rendszert. Egyébként bevallom fogalmam sincs mire jó a Huffyuv. Még kimondani se lehet
. De feltettem, hogy az encoding tutyira menjen. Valaki esetleg tudja? (Mármint hogy mire jó a Huffyuv.)
Üdv:
Rommel -
moonman
titán
menet közben tudsz hangsávot váltani a segítségével. Bővebben: link
-
moonman
titán
most erre mit mondjak? valamit elbénáztál.
jelent meg új verzió (6.0.1.9), töltsétek jól Bővebben: link -
Rommel
csendes tag
Gordian Knot Codec Pack.
Szerintem ez nyerő. Összesen 7 cuccos van benne, pont azok, amik kellenek, ffdshow is, és semmi másra szerintem nincs szükség:
* AC3Filter 0.70b
* Morgan Stream Switcher
* DivX 3.11 alpha
* DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
* Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
* XviD Koepi 24062003-1
* ffdshow alpha 2003-05-23
itt a link: Bővebben: link
Csak a 4. sorban lévő két szócskával van bajom: Ad version. De vagy nem rakod fel, vagy kilövöd vmi Ad-gyilkolóval. Ráadásul biztonsági másolat készítésére ha a Gordian Knotot használod, akkor semmi gond nem lesz a encodinggal. Ja, ha ezt rakjátok fel, akkor érdemes codectől ''szűz'' rendszerre, mert nekem fenn volt ez, meg az ACE MCP is, és sajna jöttek az ''érvénytelen művelet, sajna a progi le fog állni'' tipsú üzenetek. Leszedtem az ACE MCP-t és működött, de ha Gordian-t szedem le, szerintem akkor is működött volna. Szal szvsz ez sem az ACEMCP, sem a GKCP hibája volt, eccerűen nem szeretik egymást. Én aszondom, hogy codeck pack mehet, de csak ésszel, meg szűz rendszerre, meg csak a legfontosabbakat. GKCP-ben meg pont azok vannak, amik sztem kellenek, ACE-ből se tennék fel többet, meg aviba is tudok rippelni, ha kell. Bocsesz, kicsit hosszú lett.
Üdv:
Rommel -
moonman
titán
''Egy tanult előttemszólóhoz csatlakoznék, hogy ne használjunk Codecet''
''de ha nem tudom melyik film mivel hogyan van tömve akkor b@szhatom''
Bővebben: link -
L3zl13
nagyúr
Ha nem tudod mivel készült, akkor gspot vagy avicodec azonosítja.
És most úgy őszintén a filmek hány százaléka készül xvid/divx pároson kívül mással? Hangból pedig szintén van max 4-5 elterjedt codec. Másfél éve van fenn a windowsom, és azóta nem kellett avi filmhez kodeket vadásznom a neten. (Kivéve mikor új verzióra volt szükség valamelyikből.) -
Zozz
tag
Egyik barátom felrakta az 5.93 Selectet, kiválogatta az összes avi mpeg és ogm cuccot, az ismeretlen nevű egzotikus hangzású szükségtelen Codeceket kihagyta, rászabadította az 5.95 betat. és semmi baja nem volt. Mindent lejátszott.
Egy tanult előttemszólóhoz csatlakoznék, hogy ne használjunk Codecet. Támogatom, de ha nem tudom melyik film mivel hogyan van tömve akkor b@szhatom. És kezdődhet a megfelelő kis codec felkutatása, vagy a film más verziójú beszerzése (Persze persze: Ne másolja vásárolja! Nekem meg a bőröm alatt is pénz van mi?). De a fenti megoldás működőképesnek tűnik. De ha tehetitek akkor select verziút keressetetk, hogy legalább tudjátok (már aki tudja), hogy mivel lesz összegányolva a Windows érzékeny lelkivilága. -
Fauszt
senior tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tiger
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi vki írjon már egy pontos linket ahonnan le lehet szedni az ffdshow-t.
Köszi -
becso13
aktív tag
Ne hasznélj kodekpakk-ot!!!
-
moonman
titán
pl a legutóbbiban az mmswitch is hibás volt, folyton szabálytalan művelettel elszállt. érdekes, külön telepítve semmi gondja.
-
vjannus
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP #90 üzenetére
mitől? belindítom a tv tunert(pctv stereo) és már súlyos és végzetes hiba. kifagy, ha leszedem a codecet akkor megy minden szépen
ace mega packnál is van ilyen : prof telepítésnál, csak minimumon nincs
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
KAMI/ACEMCP #90 üzenetére
ha már itt tartunk alapból minimummal kéne indulnia és kézzel bekattyingatni, ami nekem kell, mert butajúzer 1.0 rávág az enterre, hogy perszemind! aztán néz, mint a moziban, hogy térdre rogy a rendszer a sok hulladéktól, amire az életben nem lesz szüksége.
-
KAMI/ACEMCP
tag
Mitől száll el?
Valóban volt egy filter ami a BT-s tunerkártyákat fogta de a 6.00 és 6.01-es verzióknak nincs semmi gondjuk a tunerkártyákkal - tudtommal...
ACEMCP-bőkl is lesz kisebb verzió, csak azt meg is kell csinálni... Amint lesz rá idő meg fogom csinálni... Amúgy a sok ''szar'' meg valakinek hasznos valakinek nem, nem kell felrakni mind, s szerintem a kiválasztott csomagokkal ez azért elég jól skálázodik... Vagy nem? -
moonman
titán
namost ha van egy playered, amiben benne van a szükséges codec, akkor valsz azt fogja használni, ha meg nincs, akkor keres másikat. szerintem az, hogy wmp vagy mplayer, vagy bsplayer vagy tökmindegymilyenplayer az nem számít, ha megvan alatta a szükséges codec. most, hogy a bs tartalmaz alapból néhányat, az mondjuk jó pont. de ezeknél (all in 1 pack) tényleg nem kell több.
-
moonman
titán
ha már mindenáron codec-mániás a júzer, tegye fel ezt: Bővebben: link ha megnézitek, mit tartalmaz, pont azokat, amiről szó volt. semmi mást.
-
moonman
titán
válasz
KAMI/ACEMCP #82 üzenetére
mondjuk kiírhatná telepítés előtt egy jól feltűnő ablakban, hogy telepítése nem javasolt, kivéve ha notórius windows-telepítő az illető
most komolyan mondom, nézzétek meg: Bővebben: link ki a halálnak van szüksége ennyi codecre? vagy akkor mindegyikből huszonhat verzióra EGYSZERRE!? -
KAMI/ACEMCP
tag
hellas204 - A telepítés során nem volt valami hibaüzenet? Sajnos valami hiba van a DashBoard programban, de én 5 gépen sem tudtam reprodukálni. Ez meghiusíthatja a telepítést és a letöltést, ekkor van a már jelzett hiba. Esetleg kiprobálhatnád, hogy más telepítéssel is előjön-e ez a hiba... Az utóbbi pár hétben kb egy tucat ember jelezte, ezt a hibát.... 00000000 címent access violation... Nem tudom mi lehet a gond, ha valaki tud esetleg profin delphiben az segíthetne...
Az, hogy kinek mi tetszik az a saját dolga. nyilván codec packom sem mindig tökéletes van akinél hibázik... Bár az jellmező hogy nem hozzám fordul egyből, hanem fikázik rendesen... Amúgy kisebb opackok is uton vannak, de a nyaramat nem gép elött szeretném tölteni... Persze aki segíteni kíván bátrran jelentkezhet... Minden segítő kézre/agyra szükség van... -
Dilikutya
félisten
nekem anno a TV kártyát is kilőtte az acemega amikor először raktam fel pár éve. azóta magam szedem össze a kodekeket. igaz, olyan sok nem is kell
-
törölt tag
egyik alapvető probléma, hogy (elnézést) a hülye júzer felteszi a codecpackot, és mellé még feltelepít minden xart, így tuti összekavarodnak a codecek, van akinél ezért nem megy normálisan, de aki ilyet tesz, az...
akinek meg legalább van vmi a fejében, az tudja, hogy elég pár codec, és minden lejáccódik
felesleges most azon filózgatni, hogy ki kit akar meggyőzni... csak eccerű véleménynyilvánításról van szó, nem a júzerek fikázásáról... bár sztem erről sem ártana egy topicot indítnai... -
Fauszt
senior tag
Sokan írjátok, hogy egyszerűbb az ace-t leszedni és felrakni, mint külön a kodekeket. Nos megnéztem már hány mega a telepítője: 44MB, míg amit én használok (mplayerclassic+ffdshow) együtt nem több 3MB-nál, s csaknem mindent lejátszik és még annál is többet tud, valamint tutira nem lesz vele gond. Szóval egyértelmű melyiket lehet rövidebb idő alatt feltenni, ráadásul a lejátszót installálni se kell csak futtatni. Ha valami mégsem megy, akkor pl. egy 350kB-os avicodec megmondja mi kell neki és akkor azt, de csakis azt fel lehet még rakni + ld. moonman #78.
-
moonman
titán
meg miért lenne olyan nehéz ''összevadászni''? van egy jó kis oldal Bővebben: link jó vadászatot
meg tessék eltenni és nem kell megint utánajárni, esetleg néha verziófrissítés, de ez megint lustaság kérdése. sajnos tényleg sok a nextnextfinish telepítgető... -
McPie
tag
válasz
Herr Vida #76 üzenetére
Hát nálam mindig csak a panaszkodók jönnek elő, akiknek mindenféle gondjai vannak a kodek pakkokkal... Úgyhogy én nem ajánlom senkinek.
Nem igaz, hogy 5féle kodeket olyan nehéz letölteni, amivel lejátszható 99%-ban minden, hogy kodek-pakk kelljen hozzá...
DivX, Xvid,MP3,OGG, AC3 (decode)
Ennyi. -
Herr Vida
tag
Egyetértek a fenti kollégákkal... évek óta használom az ACE pakkot; még soha semmi bajom nem volt vele. (most éppen a 6.01-es van fent).
Egyébként telepítésnél világosan elmondja, hogy le kell szedni az előző változatot, plusz van egy saját ''agressive remover''-je, ami ezt megteszi...
Szóval a nagy dühkitöréseket, meg agyonfikázásokat nem értem. Oké, hogy vkinek nem jön be, akkor írja azt, de azért ez a pakk messze nem okoz ám olyan világvégét, hogy így kelljen rá reagálni. -
Sidaries
őstag
válasz
Warlock_42 #74 üzenetére
Ez így van. Én is elég régóta használom, de még semmi nyűgje nem volt. Az első hozzászólásra reagálva pedig ezerszer le van írva, hogy fent levő codecpackre ne rakja fel senki, mert gebaszolhat.
-
Warlock_42
senior tag
A haveri körben legalább 5-10 ember használja az ACE-t velem együtt, soha nem volt semmi gond vele. Kissé túlzásnak tartom már ezt az agyonfikázást. Sokkal egyszerűbb letölteni és feltenni mint xy kodek után kotorászni a Neten. -
moonman
titán
ja, akinek mindegy, hogy 150 mega szemét fent van a gépén...
ez nem hitvita. egyszerűen az esetek többségében szétcseszi a rendszert, van akinél nem, de ez csak idő kérdése. azért ''fizázzák'' olyan sokan, mert közismert és elfogadott tény, hogy kárára van egy rendszernek. ha valaki meg csak 4-5 codecet tesz föl ace-ből, ilyen erővel utánajárhat egyesével is, nem tart tovább, mint a listából kiválogatni a sok hulladékot.
szerintem meg senki nem akar senkit meggyőzni, meg kell nézni a topicindítót, arra válaszoltunk. ebből elég egyértelműen kikövetkeztethető az efféle csomagok létjogosultsága. -
Haok
tag
Jólvan mind1, működik nekem a dolog, és ennyi. Az a +150 mega meg nem számít
-
Haok
tag
Mármint kezd olyan lenni, mint az Nvidia Vs. Ati....valakinek ez jön be , valakinek az, de mindenki megakarja reformálni a másikat
-
Haok
tag
Akkor codec pack, hót mind1, az a lényeg hogy műxik.
És minek keressem a neten hogy mi játsza le, ha nekem ez tökéletesen megfelel?
Kezd ez is kb. olyan lenni, hogy akinek nem jött be az AceMCP az agyonfikázza, és más usereket is megakar győzni (mégha jól műxik is minden ), hogy szedjék le. -
echo001
aktív tag
es azon kivul hogy nem tetszik mi bajod van vele mert en aki hasznalom nem tudok rajonni igaz a gui nem a legjobb de engem nem erdekel a gui..
de itt van egy ujjabb gui-s proszald ki
Bővebben: link -
echo001
aktív tag
hi
csak annyit szolnek hozza hogy aki felrakja az ffdshow -ot persze valami frissebbet annak nem kell mas mivel, a libavcodec-bol van fejlesztve illetve winre forgatva altalam hon szeretett mplayer (nem mediaplayer) is ezt hasznalja millio teszt tanulmany bizonnyitotta hogy sokkal kevesebb eroforrassal szebben es jobban decodol mint pl a divx sajat magat + native codec az agesz ebbol kovetkezik a registry-t sem turja ossze
meg annyit hogy winre is van es igen is hasznalhato meghozza nagyon jol csak hat configolni kell nem az egerrel katingatni dvd-t mpg2 svd-t is helybol sot cd ,dvd imagebol is lejatsza
ha jol tudom ennyit egy win-lejatszo sem tud -
törölt tag
nekem azzal az 5 codeccel simán teker a gépem a félig töltött filmekben, egyébként igaz, akinek elromlik, az az ő baja... kevés olyan júzer van, aki tisztában van vele, hogy mit is használ...
-
MoP_FX 57
őstag
Mert nem hasznalja mindenki azt amit akar ,aztan ha elromlik az mar az o baja
-
-
rog
addikt
az ffdshow is tud feliratozni. (meg még ezer más dolgot. a legviccesebb a trapéz torzítás. néha-néha azért én is kapok van olyan ''családi felvételt'', ahol az operatőr nem középen ült a moziban
)
-
törölt tag
én is ezeket használom + még a divxg400at, az automatice feliratozáshoz, bár igaz, bsnél ez nem kell
és így is műxik minden, bármit lejáccok, konvertálok, stb...
ha meg wmplayer, akkor meg úgyis letölti a kodeket, és sztem néhány codecnél többet senki sem hasznél, felesleges 300at felrakni egybe... aki meg szerkesztéssel foglalkozik, annak a progihoz úgyis megvan mindenfelejcsétek el a codecpackot.
főleg azok a júzerek, akik még az eredetit is feltelepítik...símán vége így a gépnek -
djtörök
senior tag
nálam jol műxik az ace codec pack, de win 98 alól valóban nemigazán lehet eltávolítani.
-
net84
őstag
Hellosztok!
Használtam Ace packkot még az őskorba. A mostani verziókkal viszont nem vagyok kibékülve. Végigpróbáltam az összes létező pack-ot, volt olyan, amiből több verziót is. Kb. 10 tesztfilm volt, amivel kipróbáltam a codec-eket. Minden esetben valamelyik fentakadt, ha éppen nem az összes.
Egy ilyen pack felrakása min. 5 percet vett igénybe...
És természetesen minden packot friss windowson próbáltam ki.
Az Ace meg annak való, aki akar 150 Mb szemetet a gépére...
A jelenlegi codecek:
- ac3 filter
- Direct Vobsub
- XviD
- DivX
- Windows Media Player Codec 8
utána restart ( ezzel együtt max 5 perc)
A végén elindítok egy wmv-t, amit azért tartok, hogy biztos ami biztos menjen minden. Ha kell még valami, akkor ez a film leszedi.
Ja és mindehhez Mp. 6.1-et használok lejátszásra.
[Szerkesztve] -
vjannus
aktív tag
én is ace mega codec packot használok 6.0 és tökéletes, de érdekelne azok véleményye ők mit tesznek fel akik nem codec packot!
-
bbazsy
őstag
sztem ez az 1ik legjobb codec pack, benne van 1be minden, ami kellhet..
meg a franc akar 1esével codeceket rakosgatni.. -
moonman
titán
válasz
Hókusz Pók #31 üzenetére
igen, ott szúrja el, amikor rányom a setup.exe-re
-
Hókusz Pók
aktív tag
Hello mindenkinek!
Kinek ilyen, kinek olyan a tapasztalata.
Nekem nagyon jó! Sőt! Mivel digitális vágással és szerkesztéssel foglalkozom, elengedhetetlennek tartom nem DV editálás esetén! Mire az ember kitapasztalja, hogy mivel lehet a legjobb minőségben és legkisebb hely igénybevételével szerkeszteni (Vegasban vagy Premierben) nem kis idő eltelik! PL. az Ace telepítésével nem mondok pontos számot hány próbálkozási lehetőség (értsd codec) áll elő! Aztán ha egy működik jól és gyorsan, akkor annak meg kell venni a végfelhasználói verzióját és aztán tényleg nincs tovább szükség a csomagra!
Más kérdés, hogy a ''nem digitalizáló gépemen'' is fent van az 5.93-as verziójú (semmi gond semmivel), azért csak ez, mert a 6.01-est majd csak szűz windowsra nyomom fel!
Oda kell figyelni a telepítésnél, mert ott szúrja el szinte mindenki, akinek gondja van vele! Ez az én véleményem. -
A Gordian codec pack-ról kinek mi a véleménye ? Nekem azt mondta egy haverom haverjának az ismerőse,hogy látott már olyat,akinek a gépén ez volt,és elégedett volt vele.
-
rog
addikt
a medai player classic nak van egy quicktime alternative néven keringő változata. ahoz van quicktime codec.
a media player classic alapból lejátsza a beépített dekodólójával az mpeg2-t,ac3-at ( így a dvd-t meg az svcd-ket külső codec nélkül mutogatja). a qt- révén a mov-okat is. ha felrakod a ffdshot-t mellé akkor meg az egzotikus izéket leszámítva az összes mpeg4-es avit is meg tudod nézni. ja és lejátsza a flash animációkat is jól. meg szerintem a beépített feliratozója az egyik legjobb (autómatikusan átméretez,tördel amit csak akarsz..)
szal media player classic + ffdshow a konyhafőnök ajánlata. -
wrz
aktív tag
-
rog
addikt
aztán meg a fejünket csóváljuk a ph-szinvonal topicban, hogy az újoncokat mindig lebasszák .. ;)
egyébbként sokáig én is codec packot használtam, mert ez volt a legegyszerübb módja a codec-dzsungelben való eligazodásban. nem kellett a neten vadászni a számomra tök isemretlen cuccok után, csak felinstalltam a packot aztán szevasz minden működött.
és az uninstall is faszán működött mindig.
persze mára már én se ''használok'' 28 codecet , csak 1 db-ot, és azt ajánlgatom mindenkinekk, ha kell hanem.
ez az ffdshow. ez a dekodóló párosítva a mplayerrel a tapasztalataim szerint a mindentvő páros.
ez most jó off volt vastagon -
L3zl13
nagyúr
Kíírja? Wow. Nem azt mondom, hogy szándékosan át akarnak verni, de tény, hogy valójában nem tudod az installálás pontos menetét.
Főleg ACE-nél nem úgy van már mint a kissebb kodekpakkoknál, ahol csak egy batch file elindítja a kodekek saját installját, vagy esetleg meghív egy windwos rendszerfájlt, hogy beregisztrálja magát. Az ilyet ha tényleg érdekel meg tudod nézni, vagy akár bele is nyúlhatsz. Az ACE egy kicsit bonyolultabb. -
L3zl13
nagyúr
Az a különbség, hogy legtöbben úgymond rá vannak szorulva a win-re, a kodekpakkra viszont nem.
Milyen érvet tudsz mondani mellette?
Hogy gyorsan egyszerre fel tudsz tenni minden szükséges kodeket. Nem kell külön felrakosgatni őket.
Ez igaz, de ha már válogatni kell, hogy mit raksz fel, és mit nem...
Utánna meg frissítgetés. Vagy leszeded az egészet, vagy kockáztatod, hogy összeakad.
Szvsz lehet, hogy az első installkor időt spórolsz meg, de később sokkal több odafigyelést igényel. És ha valami gond van akkor azt se fogod tudni hova kapjál, mert fogalmad nem lesz, mi okozta a bajt.
Utánna meg majd nyavajog.
''Akkor magyarázd el a kedves usernek, hogy miket kell feltennie, kiváncsi vagyok, mit fog belőle felfogni...'' Vajon melyik az egyszerűbb, elmondani neki 5 db címet, és 5 db letöltendő progit amikben telepítéskor jóformán nem is képes állítani semmit, vagy elmagyarázni neki, hogy miért is nem kéne teljes módban telepíteni az ACE-t?
''Sok ebernek még az is gondot szokott okozni, hogy vmit megtaláljon neten...''
Azért 5 kodeket felrakni külön nem hiszem, hogy gondot okozna. Ha mégis, akkor annak főleg nem ajánlom az ACE-t, mert jó eséllyel megszivatja magát vele. -
Loha
veterán
Windows telepítésnél sem szokott gond lenni, de mési van ge ycsomó topik erről is...
Semmi sem tökéletes, minden elromolhat, főleg egy gyakorlatlan ember kezében...
Akkor magyarázd el a kedves usernek, hogy miket kell feltennie, kiváncsi vagyok, mit fog belőle felfogni...
Sok ebernek még az is gondot szokott okozni, hogy vmit megtaláljon neten... -
L3zl13
nagyúr
Nem szokott gond lenni? Akkor mi ez a topic itt?
Itt a cégnél már befenyítettem a múltkor az egyik kollegát, hogy ha mégegyszer meglátok kodekpakkot a gépén, akkor még az egérhasználatot is lejelszavazom neki.
Két nap alatt kétszer kellet lemennem, mert ''Valamiért nem müködnek a videók...'' nah vajon miért? -
Loha
veterán
Az lehet de, az ACE-el nem szokott gond lenni, és tényleg vagy 5-6 profilból lehet választani, telepítéskor, meg lehet egyesével is válogatni a kodekeket...
Néha volt vele nekem is a régebbiekkel, de akkor egy leszedés újrarakás segített...
Minden programnál vigyázni kell a bétákkal, meg a verziók keverésével.. -
L3zl13
nagyúr
''A kezdők ugyan úgy elszúrhatják ha egyesével felrakja a Xvidet, DivX-et, meg Vobsubot, és többit...''
Nem hiszem, mert ha az ember felrak valami új kodeket, és utánna nem megy a videója, akkor legalább tudja mi kavart be, és le tudja szedni célirányosan a saját uninstallja segítségével. A kodekpakknál gyakran viszont még a teljes kodekpakk uninstallja sem segít. -
L3zl13
nagyúr
Azért kell mindig elmondani, mert mindig megszívják az emberek.
Semmi baj az érvelésemmel, mégpedig azért, mert a kodekpakkok jó része nem csak annyit csinál, hogy elindítja a benne lévő kodekek saját installját, hanem saját maga adogatja őket a rendszerhez, és itt b@szódik el a legtöbb rendszer. Vagy az installáló részben van valami hiba, vagy csak összekakadnak más kodekekkel vagy nem tudom, de tény, hogy gyakran összehányák magukat a kodekpakkok, és utánna általában csak a reinstall segít. -
Loha
veterán
Nekem pl könyebbség ez a pack, mert benne van minden ami kellhet, és nem kell egyesével leszedegetnem mindig, ráadásul az újban nagyon rugalmasan lehet cserélgetni a codeceket, ami sokszor nagyon hasznos tud lenni...
Tudom milyen codecre, meg filtelre van szükségem, azt kiválasztom a listából és annyi...
A kezdők ugyan úgy elszúrhatják ha egyesével felrakja a Xvidet, DivX-et, meg Vobsubot, és többit... -
Érdekes... nálam is OK a 6.01.
Na mind1.
A helyzet ugyanolyan mint a korai 0.403-as DC++okkal szidták, hogy így x@r, úgy fagy meg minden, de nekem hibátlanul megy.
De lehet hogy én b@xok el valamit.
Próbáld meg kiválogatnai.
3ivx pl egy kalap kaka és össze akad a DivX/XviDdel
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Hát most mit mondjak? Mindig szövegelünk egy csomóan a fórumon, hogy kodekpakkot ne! Aztán mindig beszól valaki, hogy ő azt használ és hogy az milyen szép és jó. Utánna meg jönnek az emberek a mindenféle problémákkal, hogy nem müx a videó, nincs hang, szaggat...
Tudom, hogy a topicindító kezdő, én nem rajta kellene levezetni a dühömet, de hogy lehet ekkora sz@rt használni? Basszus, még a winampot is képes hazavágni pedig az a saját kodekjeit használja! Olyat is láttam már, hogy acemcp után már a rendszerhangokat sem volt képes lejátszani a windows.
Sokan meg rögtön ezt ajánlják, ha valakinek nem indul el valamelyik videó. -
Loha
veterán
Most ez miért kell mindig elmondani?
Ha nem tetszik egyesével ki lehet választani, hogy melyik codecet tegye fel és melyiket ne, szóval nem stimmel az érvelésed...
Egyébként az új 6-osban van olyan hogy több olyan opció is ami tényleg csak azt rakja fel ami feltétlenül szükséges... -
-
hellas204
csendes tag
Tehat felinstalaltam egy ace mega codecs pack 6.01 profesonal edition t es 1.nem mukodik semmi film semmi player 2.nem tudom leszedni az add remove programs bol (rakatintok hogy szedje le es lefagy marmint a program nem dolgozik semmit de a win xp megy).a programott a honlaprol meg a dc++ meg 3 szor kulonbozo verzioba szedtem le.3. ja meg felraktam egy ace mega .....5.95beta verziot az mukodott de (rainstalaltam) de ezt sem tudtam mar leszedni. 4.ad egy errort valami invalid A00012 or 0000001
Kerlek segitsetek nem akarom ujrarakni a windowsot.!!!!!koszi mindenkinek aki ir!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest