Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Aktív témák
-
wazzu
csendes tag
Ok köszi már minden tiszta:)
-
wazzu
csendes tag
Hi!
Azt én tudom nagyon jól,hogy intelhez intel kéne:)))) Ezért nem volt még VIA-m,de azért a fenti példa alapján csak megy valahogy....
A régi VIAkkal volt gond rendesen,barátok -> nemmegy ez az,de azok régebbiek voltak.
remélem ez már jobb.
Az,hogy azt irja Cel900/100 normális? Ugytudom a ''100'' buszfreki pont a tualatinrra utal (vagy megy úgy is,csak azért irja hogy tunningolta?:) )
Na mind1... ezexerint 900asban nincs Tualatin? Bocs,de nekem nem ilyeneim vannak..
Köszi a válaszokat,tehát belemegy,ez a lényeg. -
wazzu
csendes tag
Hello!
Egy gyors info kéne,az Abit egyik alap alaplapjában (VL6) gond nélkül belemegy egy Celeron 900? (VIA chipset (VT82C693A and VT82C686A))
Elmegy ez otthoni használatra? Nem nekem kell,de egy viszonylag olcsó gépbe kell,kezdőnek. A VIA laptól kcisit félek,bár én úgytudom azért nem olyan rossz ez.
Olcsón megkapnám,ha biztos jó bele a proci (szerintem jó:) )
Köszi az infót.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs