- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Hahó !
Erre > AMD Athlon XP 3200+ gondoltál ?
És mi a helyzet ezzel > AMD Sempron 3300+ ?
Ez már nem jó bele ? Socket A (Socket 462) csatolója van .
Mi a különbség a kettő között ?
Biztosan van köztük valami különbség, de én alig, vagy semmi különbséget sem látok köztük .
Üdv.
Astra
-
AthlonXP
őstag
Dehogy, nem azért írtam, egyáltalán nem sértődtem meg!
Meg ahogy írtam annyira nem gáz, hogy nemtom tuningolni, mert úgy is kicserélem, csak érdekeltek volna a tuning lehetőségek, de látom most már, hogy nincs remény.
Én vok a hibás amiért ilyet vettem, mostmár tudom, sajna ez van, talán az új géppel több szerencsém lesz. Bár akkor meg olyat veszek, hogy azt egy darabig megint ne kelljen húzni -
AthlonXP
őstag
Jól van na, tudom már, sz@rt vettem, de a 3 év alatt hál' Istennek nem volt vele gondom!
Nekem tökéletesen megfelelt, nincs bajom a hangkártyával, jól megy rajta satás vinyóm is, meg szerencsére elég stabil is, még nagy nyári melegben sem érzi rosszúl magát, pedig majdhogynem egy gyári hűtés van csak a procin aztán más sincs a gépben. Mondjuk az 1-ik oldala mindíg le van véve, már úgy megszoktam.
A tuning meg más kérdés... -
antikomcsi
veterán
Nekem meg nem akart menni nf7-ben gyári időzítésen sem, 2.9V 3-4-4-8 és se kép, se hang, kénytelen voltam 333-ra állítani, míg tettem bele samsungot. De a letöltött fileok 5-10%-a így is crc-s volt. Samu csere megoldotta.
Beraktam a gyermekem lanpartyjába nf4 ultra d és ott első berakáskor kékhalál, beállítottam újra akkor meg már jó volt. Memteszt nem talált hibát. Kivettem, betettem, megint kék halál, de csak első indításkor. Aztán meg jó.
szerk: Ha azt mondod biztos úgy van, soha nem voltam elég bátor, hogy belevágjak egy S2-be.
Mindenesetre, én NF7-S v2.0-ban, biztosan vissza tudtam osztani a memót valahogy, ha akartam.
Mondjuk már 3 éve nem berheltem ilyet.
-
törölt tag
ezt meg tudom érteni.. a mostani konfigom a hires Vitesta (hynix chipes) miatt nem megy 480 fölé. Valamivel e felett elkezd hibázni a memtest, úgy pedig nem fogom használni. A proci menne 260 fsb-n is (kipróbáltam visszaosztottam a ramokat akkor .viszont akkor lassabb a memória) talán még 270-en is -csakhát a hynix ramok....
-
AthlonXP
őstag
THX!
Nemcsak sz@r, de már kevés is!
Ivan 15: Eddig Samsung ramok voltak csak azok: 2*256MB 333MHz 2.5-3-3-7 voltak. Ezeket nyomtam benne dualban, de mivel ezek lassúak voltak, kicseréltem őket 400-asokra (Hynix 2*1GB 400MHz 3-4-4-8, "tuningolva": 2.5-3-3-7), nameg az az 512mega az már kevés is volt.antikomcsi: a biosban a Performance át van álítva Turbora, így mennek ezeken az időzítéseken. Az Everest szerint így a memória írás és olvasás is több 100 Mb/s-al nőtt. Ebben a konfigban ennyi tuning volt, legálibbis többet nekem még nem engedett.
-
törölt tag
igen, nekem 250-en is ment samsung ramokkal ddr400-as (másféle ramokkal nem birt ennyit), még videót is tettem fel ide róla (a proci szorzóját levettem, 2250-körül (max)volt csak stabil
Hynix és bármilyen nem samsung ramokkal 232-ig volt stabil a lap -ne kérdezd, hogy miért. Nem tudom...
Ezeket az abitokat megfogja erősen, hogy a chipset volt max.1,6V még tuning biossal is. Ha be lehetett volna állitani az 1,8-at...hmmm -
AthlonXP
őstag
Az szép tuning!
Nekem 210-211 körül már gondjai voltak, de még így se melegedett olyan vészesen (legalábbis amíg le nem fagyott
), szal ezt még valószínüleg bírta volna. Viszont a ramjaim nemigazán szerették, ezért is szerettem volna csak a proci FSB-jét növelni, de erre a biosomban nincs lehetőség, se a szorzó álítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Stellar Blade
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest