Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Ugyanez volt nálam is.Nálam is, hol egy perc, hol több után meghalt a gép(fekete képernyő). Aztán bios default. Nem segített. SP2 se. Mit tudtam tenni, neki hasaltam a biosnak és most minden faszántos. Hogy mi a megoldás, azt nem tom, mert annyi mindennel próbálkoztam, hogy vissza gondolni is rossz. Mindenesetre csináltam fotókat a biosról
, hogy legközelebb ne kelljen vele órákat szívni. Ezeket eltudom küldeni, ha gondolod.
-
Cyno
tag
Igen, a 3rd Eye van nekem is,úgyhogy megnyugodhatsz.
Sípolnak a kondik? Lehet, hogy a levegő, amit a proci ventije nyomat.
Nektek hitelesen mutatja az Eye a szoba(külső) hőmérsékletet? Mert nekem többet mér a ténylegesnél. Mondjuk emiatt nem fogom vissza vinni. Lehet, hogy itt is megfigyelhető az Abit „betegség”, hogy többet mér a valósnál. -
Cyno
tag
Nekem is ekörül van a proci hőmérséklete,de akkor megnyugodtam .
Egyébként utána néztem ennek az inkompatibilitásnak. Az Aqua árlistáján is ezt írják a kártyahoz, vagyishogy nem müxik atival. De a simma kv8pronál ezt elhagyták. Akkor ezek szerint csak a 3rd eyeos változat nem bírja az atit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest