Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyno
tag
Ugyanez volt nálam is.Nálam is, hol egy perc, hol több után meghalt a gép(fekete képernyő). Aztán bios default. Nem segített. SP2 se. Mit tudtam tenni, neki hasaltam a biosnak és most minden faszántos. Hogy mi a megoldás, azt nem tom, mert annyi mindennel próbálkoztam, hogy vissza gondolni is rossz. Mindenesetre csináltam fotókat a biosról
, hogy legközelebb ne kelljen vele órákat szívni. Ezeket eltudom küldeni, ha gondolod.
-
Cyno
tag
Igen, a 3rd Eye van nekem is,úgyhogy megnyugodhatsz.
Sípolnak a kondik? Lehet, hogy a levegő, amit a proci ventije nyomat.
Nektek hitelesen mutatja az Eye a szoba(külső) hőmérsékletet? Mert nekem többet mér a ténylegesnél. Mondjuk emiatt nem fogom vissza vinni. Lehet, hogy itt is megfigyelhető az Abit „betegség”, hogy többet mér a valósnál. -
Cyno
tag
Nekem is ekörül van a proci hőmérséklete,de akkor megnyugodtam .
Egyébként utána néztem ennek az inkompatibilitásnak. Az Aqua árlistáján is ezt írják a kártyahoz, vagyishogy nem müxik atival. De a simma kv8pronál ezt elhagyták. Akkor ezek szerint csak a 3rd eyeos változat nem bírja az atit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest