- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
guest
veterán
szerintem a legjobb alaplapokat az Abit gyártja, lehet hogy most nem menő dolog azt venni, de nyugodtan beruházhat egy ilyenre, aki teheti :). A negatív kritikák nagyon szubjektívak, nem éppen tárgyilagos hibákról írnak, ha meg arról, az más alaplapoknál is előfordul.
Viszont egy valami nekem nem tetszik: az ASUS. Ilyen egy szar gyártmányt még épeszű ember nem látott. Nem arról van szó, hogy rossz minőségű ''cuccokat'' csinálnak, hanem az üzletpolitikájuk, ... hát hogy is mondjam, egy kicsit necces. Vettem 1,5 éve egy ASUS VGA-t (nem lényeg, de: V7700 GTS Deluxe), méregdrága volt, és most WinXP alatt b***hatom a kártyát, ugyanis a honlapjukon már csak azt felejtették nagybetűvel odaírni, h. : HA WINXP ALATT AKARSZ ASUS KÁRTYÁT HASZNÁLNI, VEDD MEG A GEFORCE4TI4600AT. Ugyanis k***ára nem adnak ki régebbi kártyához friss drivereket. Egyébként én akkor pont azért vettem ilyet, mert akkor IS dicshimnuszokat zengett mindenki az ASUS-ról (driver-ellátás, minőség stb...). Ez egy tényszerű kritika azthiszem :). Na nem akartam így elnyújtani, a lényeg, hogy bátran vegyen mindenki Abit-ot, gyerekek ASUS-t viszont felejtsétek el. Ha VGA, akkor már inkább Chaintech, Gainward vagy az olcsóbbak közül az Abit. Üdv mindenkinek!
Hogy a hozzászólásnak a topichoz is legyen némi köze ( :) ) : szerintem a KR7A egy nagyon jó lap, de nem feltétlenül lesz gyorsabb a tiednél!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest