Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Állvány topic
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feroj
csendes tag
Hello!
A konfigom a következő: Abit IB9, Core2 duo E6420, Geforce 6600 GT, Kingmax RAM 1024, Chieftek 350w táp.
Még az év elején vettem egy másik gépet (sajna garancia nélkül), egy ideig tökéletesen működött, de aztán folyamatosan újraindult, ezt eljátszotta egy darabig aztán már be se tudtam kapcsolni (az-az maga a gép bekapcsolt de már a monitort nem tudta bekapcsolni).
Elvittem hát egy szervízbe alaplap, proci, memória mind megfőtt.
Megvettem a fent látható konfigot, szinte mindent kicseréltem, csak a videókártya és a háttértárolók maradtak benne.
2 hete tökéletesen működik, viszont az egyik nap fogta magát és újraindult,a bootolási folyamat közben a köv. hibaüzenetet kaptam: "cpu is unworkable or has been changed"
ok, gondoltam semmi gond a forumon visszaolvastam, nem egyedi jelenség egy cmos reset, majd a bios-ban egy "Load Optimized Defaults". Az xp elindul, betölt majd újra lefagy.A cmos resettel tudom már csak elindítani a gépet úgy hogy az xp elinduljon,de arra sincs időm hogy az automatikus újraindítást kikapcsoljam, hátha dob valami kékhalál megjegyzést. Ugyan azokat a hibákat csinálja amit az előző konfigom, tehát a gép zúg, de a monitort nem kapcsolja be. Elvesztettem a fonalat: az elem zsír új, a bios a legújabb, cmos reset megvolt, nem tudom mi tévő legyek.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- KERESEK - 2 X 4GB DDR2 800 Mhz RAM-ot
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest