Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
A Szlovák Telekomnál volt szerencsém kipróbálni.
Egy iPhone 12-est kínáltak egyébként nagyon jó áron, A+ minősítéssel...ami megérkezett, az minden képzeletet felülmúlt: a kijelzőből konkrétan egy körömnyi darab hiányzott középen, úgy meg volt sérülve, nem beszélve az öklömnyi karcolásokról, a készülékház körös-körbe rommá verve, karcolva....konkrétan úgy nézett ki mint amin átment az autópályán 200 autó. Visszaküldtem és megírtam nekik hogy másik készüléket kérek, mert itt biztos valami hiba történt. A másik, ugyancsak A+ jelölésű készülék (dobozán is ez szerepelt) rátett egy lapáttal az előzőre, mert enyhén szét is volt nyílva...
Hogy az akksik milyen állapotban voltak, azt nem tudom, mivel nem kapcsoltam be egyiket sem (minek?), de gyanítom, hogy egy ujjal nem nyúltak hozzájuk, kaptak egy factory resetet, megtörölték valami fémszálas, jó karcoló ronggyal, talán még viccből betonhoz is csapkodták és mehet a Kelet-Európaiaknak, jó lesz ez nekik oda....
Mivel egy társaságról van szó, ezért gyanítható, hogy Magyarországon is ugyanezt a csodálatos portékát fogják árulni, a készülékek valami holland vagy svéd (nem emlékszem pontosan) söpredék refurb cég szemetei.
Szóval csak akkor vegyetek ilyet, ha élőben is meg tudjátok tekinteni, és akkor nincs a felesleges hercehurca a visszaküldéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több alternatíva jelenik meg a kínálatban, ha megbízható forrásból szeretnénk használt készüléket vásárolni.
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest