- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Novemberi hardverkavalkád
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Nekem IKEA MARCUS székem van, és látom sokan gondolkodnak rajta.
Először kényelmesnek tűnhet, még talán pár hónap távlatában is, akciós áron még talán megéri, de az eredeti árát nem adnám ki érte még egyszer.Aki szeret félig fekve netezni vagy filmezni mondjuk, annak kifejezetten kényelmetlen lehet, pár hónap alatt elkezd lötyögni és nyikorogni, a karfája túl magas, nem fér be egy ikeás asztal alá, csak ha nagyon alacsonyra engeded, úgy meg egész kényelmetlen, nomeg ha nem teljesen egyenesen ülsz benne hanem kicsit féloldalasan, a hátadat nyomni fogja a háttámla fém váza, arról meg nem is merek beszélni ha valaki úgy szeret ülni, hogy az egyik lábfeje a másik térde alatt van; viccen kívül egy "horpadás" van a jobb combomon a karfa miatt, és egy pár hónapja nem múlik el, szerintem már nem is fog.
Csak, hogy egy kis pozitívat is mondjak róla, könnyű összerakni, egész jól állítható, nem izzad bele a hátad, és egész sokáig azért kényelmes ha nem retardált módon szeretsz ülni, ahogy Én.
Köszöntem a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest