Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
Érdekes ez az új design. Pont most csináltam a Gigabyte P450B tápegységemen egy kis módosítást, próbáltam azokat a pontjait megtalálni, ami fejleszthető. Aztán megnéztem az alkatrészeket, annak árait, és rájöttem, hogy arra a designra nem szabad költeni, nem éri meg, így csak azokat az alkatrészeket cseréltem ki, melyek később biztosan elromlottak volna. (tapasztalatok alapján, és várható módon)
Teapo kondenzátorokat kapott a másodlagos oldal, fő kondenzátor alapból olyan volt. Eredetileg a többi sajnos már nem. Néhány alacsony értékű maradt még a kínai kondenzátorokból, ha minden jól megy, van rá esély, hogy működőképesek maradnak.Seasonic biztos, hogy továbbfejlesztette a design-t ezekkel. Tehát már nem TO 220-as FET-ek, és diódák vannak benne, hanem SMD alkatrészek, talán jobbak lehetnek alacsonyabb VF-el, és Rdson-al.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ATX 3.1-esítés mellett OptiSink belsőt kapunk, ami jelentősen feljavult átszellőzést eredményez.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Base 500DX TG White
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest