Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Folytassátok itt a csapatépítést srácok:
PH! Counter Strike-csapat [link] -
satomee
senior tag
Volt pár hasonló kezdeményezés,de klánt még nem csinált senki ha jól tom,sok sikert hozzá!Személyszerint nagyon kevés időm van és az is rendszertelenül,így meg nem sok értelme lenne.De ha arról van szó és éppen van időm -no meg ha az segítség- szívesen beugrok,bár még én se waroztam...
Mellesleg aki itt már klántag:biztos gáz ha nem a saját klánod ellen játszol és mixként beugrasz...?Csak kérdezem,tényleg nem tom hogy megy ez...
Amúgy melyik klánban voltál korábban,akasp?
[Szerkesztve] -
Windex
tag
Nem tartom rossz ötletnek. Gondoltál valamilyen ligára is vagy csak fun? Mondjuk én kiesek a körből, mert most van klánom.
-
akasp
senior tag
Ahogy nézegettem itt a témákat, rájöttem, hogy még ilyen klán nincs. És mivel én már voltam klánvezér, így úgy döntöttem, hogy legyen a Prohardver! közösségnek egy cs source-os klánja is. Mi a véleményetek róla? 6 alaptaggal indulna maga a klán.
Szívesen vállalom a klánvezérséget, de kinevezünk majd egy ''titkárt'' is, aki majd intézi a war ügyeket, meg hogy ki vesz majd részt rajta.
Szal mi erről a véleményetek??
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg aki itt már klántag:biztos gáz ha nem a saját klánod ellen játszol és mixként beugrasz...?Csak kérdezem,tényleg nem tom hogy megy ez...