Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
molnarpeter #11820 üzenetére
Nagyon köszönöm!
HSD-t nem, plug-inokat nézegettem, kicsi kalkuláltam is, de még szülői segítséggel is messze esnek az első autómra fordítható kerettől. Egyelőre a benzines az opció.
-
válasz
BigBlackDog #11815 üzenetére
Az Autónavigátoron olvastam, hogy az 1.6D az ideális választás a kocsihoz.
De igazából mindegy, a dízelt kizárhatjuk.
Marad az 1.6, 100LE elég városban gondolom. 1.8-ast még szívesen bevállalnám, de sajnos problémás.
"...az 1.8 és 2 literes esetén a tulajdonosok egy része fokozott olajfogyasztásról számol be. Ezt a leragadó dugattyúgyűrű okozza, motorfelújítással javítható. Az 1.8-as és 2.0-ás motorok további problémája a szívósori örvénylapátok meghibásodása. Ha az autó alapjáraton hangosan kerepel, esélyes, hogy ez a gond."
-
válasz
haxxika #11813 üzenetére
Én is így gondoltam, hogy a Volvók kevésbé rohadnak. Valahogy engem elkerült a márka eddig, de olvasni sem lehet velük kapcsolatban korrózióról.
Szűk a benzines kínálat, mindössze 24 eladó van jelenleg. Mondjuk a 2.4i katalógus szerint 13 litert eszik városban. Azt nem vállalnám be...
Az én használati szokásaimhoz overkill lenne.
A Peugeot-féle 1.6D-t dicsérik még, de szinte kizárólagosan városban legyilkolnám azt a motort szerintem. Ha baj van vele, zsebbenyúlósabb, mint az egyszerűbb benzines erőforrás.
-
A FL előtti C30-nak jól sejtem, hogy nem magas a fenntartási költsége? Gyakorlatilag egy átcímkézett Focus, rengeteg átfedéssel. Ebből arra következtetek, hogy az alkatrészárak nem a prémium kategóriát súrolják.
1.6-os benzines motorral nézegetem őket 90%-ban városi használatra. Az 1.8-as és a 2 literes Ford erőforrás állítólag problémásabb. Átböngésztem a neten fellelhető anyagokat a C30-al kapcsolatban, a topikban is volt szó róla bőven, nektek is köszönöm a megosztott tapasztalatokat.
A Volvók mennyire hajlamosak amúgy rozsdásodni? 10 éves autónál ez már probléma lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest