Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A válasz: 42
-
-
cat-grep-while trióból érkező kimeneteket hogyan tudom egymás mellé kiiratni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Votyesz13 #628 üzenetére
Én nem tudom, hogyan tanítanak az egyetemeken, de nem is nagyon érdekel. Az internet elég jó forrás, de azért valamit tegyetek már a feladatok megoldása érdekében, ne csak másoktól várjátok a sült galambot. Az nem okés, hogy bevágjátok az egész feladatot és mások oldják meg helyettetek.
-
Tudod, ez azért probléma, mert elvileg azért ültök a padban, hogy odafigyeljetek, mert a tanár elmondja. Felső szinten meg ott vannak a jegyzetek, konzultációk, csak a nem-tisztelt diplomás-palánták ezekre is fütyülnek magasról, csak a bulizás megy. Másik fórumra írt ezzel kapcsolatban vki, aki előadó vmelyik egyetemen és állítása szerint hiába mondja, hogy lehet tőle segítséget kérni, mindenki leszarja, inkább beírja egy fórumra/irc-re a feladatot.
Hát meg a frászt.
Nem kell messzire menni, itt van alább a példa. Én beírtam google-be, hogy awk redirect és már tette is hozzá a többit, első találaton ott a megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest