- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A válasz: 42
-
-
cat-grep-while trióból érkező kimeneteket hogyan tudom egymás mellé kiiratni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Votyesz13
üzenetére
Én nem tudom, hogyan tanítanak az egyetemeken, de nem is nagyon érdekel. Az internet elég jó forrás, de azért valamit tegyetek már a feladatok megoldása érdekében, ne csak másoktól várjátok a sült galambot. Az nem okés, hogy bevágjátok az egész feladatot és mások oldják meg helyettetek.
-
Tudod, ez azért probléma, mert elvileg azért ültök a padban, hogy odafigyeljetek, mert a tanár elmondja. Felső szinten meg ott vannak a jegyzetek, konzultációk, csak a nem-tisztelt diplomás-palánták ezekre is fütyülnek magasról, csak a bulizás megy. Másik fórumra írt ezzel kapcsolatban vki, aki előadó vmelyik egyetemen és állítása szerint hiába mondja, hogy lehet tőle segítséget kérni, mindenki leszarja, inkább beírja egy fórumra/irc-re a feladatot.
Hát meg a frászt.
Nem kell messzire menni, itt van alább a példa. Én beírtam google-be, hogy awk redirect és már tette is hozzá a többit, első találaton ott a megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Analóg fényképezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Edge
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest