-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez mi
csendes tag
Sziasztok! Érdeklödnék, hogy nem chippelt ps2, 1 honapja vettem a boltba, lehet, hogy nemolvas irott lemezt? Lehet orvosolni a hibát valahogy, Köszi elöre is!
-
kiraly01
csendes tag
Sziasztok! lene egy nagy problémám és nem találok rá megoldás sehol remélem ti tudtok segiteni,aza helyzet nem rég vásároltam ps2 slimet de csak az eredeti zene cd és dvd filmet játsza irot dvd filmet nem és zenét se se játékot de vetem eredteti játékot aszt se és ráadásul kivan csipelve probáltam ár bogarászni a gép belsejét de semi sérülés nicsen a fej tisztitás is meg volt de semi söt memorikártyárol futtatam a törö programot azal se nem hiszem fej hiba lenen de nicsen kizárva nagyon szépen meg kérném segitségeteket mert lasan ott tartok már hogy rá állok és meg taposom.köszönöm elöreis segitségeteket
-
hurenzon
senior tag
Hali!
Lenne egy kérdésem!Az mit jelent ha bekapcsolom aPs2 slimet és azt írja ki, hogy MODBO CHIP.
Most vettem és még nem láttam ilyet.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy-két nagyobb cimet Ps2re?
Mindeféle jöhet.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
doc
nagyúr
válasz cassius.clay #2018 üzenetére
azert legalabb kategoriat mondhatnal
pl. autoversenybol Gran Turismo, Tourist Trophy (istenkiraly ) -
cassius.clay
senior tag
-
gyro2
tag
válasz cassius.clay #2020 üzenetére
Tekken 5 visz mindent
Három féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem !
-
dreamlake
aktív tag
Van egy kérdésem McBOOT-os géphez:
Pendrive megformázva FAT32-re látja is a PS2.
Elindítom a USBAdvance progit és nem lát semmilyen játékot a pendriveon.
Feltelepítve USBAdvance progival C: majd átmásolva pendrive-ra.
Lehet az gond hogy nem rögtön a pendrivera telepítem hanem a C: gyökérbe,majd később másolom át pendrive-ra??A játék amit indítanék kompatibilis.
Több leírás szerint ennek működnie kell...Várnám a segítő megoldásokat..
A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Babetta-X
senior tag
válasz dreamlake #2024 üzenetére
Próbáld eszerint megcsinálni lépésről lépésre, és tuti, hogy sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
válasz Babetta-X #2025 üzenetére
Közben sikerült...nem elég az USBExtreme által kreált file-okat átmásolni a ul.cfg file is kell a működéshez.
Arra még nem jöttem rá hogy lehet több gamet Pendrive-ra feltenni,mert mindig felülírják egymás ul.cfg-ját,tehét 1x-re csak 1 game tud futni eddig..
Ha valakinek van ötlete azt megköszönöm .
Ja mielőtt vki megszólná a ház elejét minden game amit próbálok original a fej védelme miatt használnám eme módszert.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok! NEMRÉG CSERÉLTÉK A DAGI PS3-MAM FEJÉT. A RÉGI fejNEK VAN VALAMI ÉRTÉKE? EGY SZERVIZNEK EL LEHET adni vagy kuka?
[ Szerkesztve ]
-
csuree
csendes tag
Helló mindenki!
Nekem van egy softmod-os ps2-őm és szeretnék online játszani de mikor csatlakozni akarok akkor valami DNAS hibát ír ki. ilyenkor mit kell tennem?
-
mephi666
nagyúr
hali!
szerintetek egy ps2 slim (kb 3-4 éves, de utóbbi években alig használt) mennyit érhet a következőkkel: kompozit kábel, kompozit->scart átalakító, 2 kontroller (egyik kb 1éves, alig használt, eredeti), 64mbyte-os memkártya? játékok pedig: resident evil cvx, tekken5, gow1-2, gt4... így csomagban adnám el legszívesebben, feltettem 15ös indulóval vaterára, de kíváncsi lennék hogy szerintetek mennyi a reális ára? (25környékére saccolom)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szilchi
őstag
válasz mephi666 #2032 üzenetére
Igen,a 20-25K korrekt ár lenne érte.Annyit megér.Persze lehet jönni fognak majd a "10-ér holnap megveszem ha elhozod nekem" hozzászólások.Szóval 20 alatt semmikép ne add el szvsz.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
mephi666
nagyúr
válasz szilchi #2033 üzenetére
köszönöm, akkor jól kalkuláltam nagyjából... ki szoktam tartani egyébként az árat és gyors leszerelem azokat, akik irreálisan alkudni próbálnak... max olyat engedek, hogy "vállalom a postát x összeg fölött"
...amúgy egyik ismerősnél volt a ps2 már hónapok óta: egy túlságosan is korrekt 15ezres árat dumáltunk rá, mert lényegében nekem sem volt többen az egész cucc és nem akartam lehúzni, de nem tud fizetni és hónapokig húzódott már a dolog, így más területen hirdetem jól járhatott volna nagyon, de így én járok jobban
10kor indítottam el, fél órán belül megvolt az első "figyelő" ...jövő szombat délelőttig megy a buli, szerintem jól befog indulni, mert a 15ös ár csábító
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Imi91
aktív tag
Helósztok!
Nekem egy Ps 2-es kérdésem lenne, hogyan tudnám megoldani, hogy két képernyőn lehessen játszani(Klón) vagy csak úgy mintha a két képernyő egy lenne(pl a dragon ball-nál az egyik képernyőn csak az egyik oldalt lássam).
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokatEladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
rudymester
senior tag
A legegyszerűbb, ha szerzel egy SCART elosztót. A tévék nagy része 2. scart csatin visszafelé is küldi a jelet, tehát 2 tévét kell sorbakötni, de ezt ki kell próbálni. Mi így oldottuk meg, hogy 1 beltéri egységről menjen 8 plazmán a focimeccs, de a jel tévéről tévére gyengül kicsit.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Imi91
aktív tag
válasz rudymester #2036 üzenetére
Köszi a választ, majd kipróbálom, de inkább kipróbálom, hogy "mintha a két képernyő egy lenne(pl a dragon ball-nál az egyik képernyőn csak az egyik oldalt lássam)."
Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
Babetta-X
senior tag
Lenne egy játékos kérdésem. PS1-re milyen jó játékokat tudtok amiket ketten is lehet játszani? (1 fiú-1lány, tehát jöhet autós is, de ha van akkor inkább más)
A Crash Bash-t és a Colin Mcrae 2-őt próbáltuk, nomeg a crash 3-at felváltva vinni, de érdekelne még más jó játék -
rudymester
senior tag
Ezt szerintem nem tudod kivitelezni. Vannak erre eszközök, de extrém módon szét lesz húzva a kép. Mozaik módon kirakott tévéken lenne érdemes, de ott meg csak a vékony keretes megjelenítők lennének az igaziak.
Babetta-X
-Crash Team Racing (gokartos, vicces, bárkinek ajánlom)Disney filmekből vannak játékok (Oroszlánkirály, Micimackó stb), ezekre angol címmel érdemes rákeresni.
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Imi91
aktív tag
-
nokia párti
őstag
Tegnap megcsináltattam, a PS2-t, elővettem a GT3-at G25-el, hát valami isteni érzés, ez a nosztalgia.
Más: Valami elég érdekes problémát fedeztem fel, meg van az összes GTA PS2-re, de az a gond az összessel, hogy fordítva van az irányítás( az analóggal) , ha előre tolom hátra megy, ha hátra előre. Gondoltam, hogy rossz a joystick, de a GTA részeken kívül, minden játékkal normálisan működik, szóval nem nagyon értem, hogy mi ez. Beledobtam a lemezek a PS3-ba, azon meg tökéletes az irányítás. -
Imi91
aktív tag
válasz nokia párti #2042 üzenetére
A játékon belül nem tudod be állítani?
-
robogo81
senior tag
válasz dreamlake #2028 üzenetére
Sziasztok.
Tudom elég régi a kérdés,de próbáld ki azt,hogy a pendrivon lévő fájlokat másold át a meghajtó gyökerébe(te a C-re raktad),az usb extreme progival válaszd ki a c meghajtót,és az látni fogja a játékot,ha újat raksz mellé akkor módosítja a konfig fájlt,hogy a többit is lássa az usb extreme,(használhatsz az Usb extreme helyett,openps2 loadert,több játék megy vele mint az extrémmel,meg ismeri a hdloader fájljait is,akár hálozaton is,meg próbáld ki az Usbutilt is,tud lemezről meg isoból is extreme/openps2 loader fájlokat csinálni,meg akár visszafelé.)
Az usbutilt innen,az openps2 loadert meg itt találod.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Imi91
aktív tag
válasz nokia párti #2045 üzenetére
Esetleg ha veszel vagy szerzel egy utángyártott kart és át alakítod a Gta-hoz, ha anyira zavar
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm a multiplayer tippet a diablo 1 nagyon bejött. Esetleg ha van még jó multi tippetek írjátok meg nyugodtan. Egy kérdés a diabloval kapcsolatban, hogy elmenteni hogyan lehet a játékot (főleg 2 emberes módban), mivel már a level 2-ig is eljutunk, de sehol nem találni mentési lehetőséget.
-
Viktor77
titán
válasz Babetta-X #2047 üzenetére
Nincs benne mentési lehetőség. Mikor kilépsz automatikusan ment.
Viszont nem pont onnan fogjátok folytatni, ahol abbahagytátok. Így érdemes 1-1 szintet befejenzni, és úgy kilépni, különben azt csinálhatjátok újra. Amúgy a kilépés neve is "Save & Quit".Ha a pénzetek meg már nem fér el az invetoryban, keressetek egy szép nagy üres mezőt, ahova szépen kidobálhatjátok. Nem fog elveszni kilépéskor, ott marad ameddig akarjátok.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gaz87
csendes tag
válasz Viktor77 #2048 üzenetére
Hello Mindenki!
Tudna nekem valaki segiteni hogy a Codebreaker dvd hogy kell használni?Mert kiválasztom azt a játékot amit ki akkarok kodolni mint pl:Tekken 5 és összes karakter meg minden!Ki irja hogy rakjam be a tekken 5dvd és utána nem aktiválja!Miért??Válaszokat várom!
XBOX360 4ever!!!
-
gaby666
tag
Segitséget kérnék, az a probléma, hogy az eredeti játékot nem játsza le a ps2!
Mi lehet a baj?
Nem karcos.
Ugy érzékeli mint ha másolt lenne, pedig üzletben vásárolt!Olyan bizonytalan vagyok néha! Vagy mégsem? 06702835396
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest