Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexadh
tag
válasz Benoe77 #17763 üzenetére
ez jónak tünik csak elég nehezen fogom fel hogy mit kell tennem.,
valószinüleg ezt:
Next up create the symbolic links to those mount points.. make sure you’re still in the
transmission/home dir..
$ ln -s /mnt/resume resume;
$ ln -s /mnt/torrents torrents;ebből a pdf ből :
https://www.truenas.com/community/threads/how-to-transmission-freenas-shared-mount-points.15962/ -
alexadh
tag
itt
root@OpenWrt:~# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 4.3M 4.3M 0 100% /rom
tmpfs 122.4M 5.6M 116.7M 5% /tmp
/dev/ubi0_1 32.8M 18.8M 12.3M 60% /overlay
overlayfs:/overlay 32.8M 18.8M 12.3M 60% /
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/sda1 686.6G 345.6G 306.0G 53% /mnt[ Szerkesztve ]
-
alexadh
tag
Sziasztok,
Kifogytam az ötletekből, segítsetek légyszi.
Sok éve openwrt van a routereimen, van már tapasztalatom, de most valami banálisnak tünő dolgon nem tudok túllépni.
Asus AC65Pn fut 22.03 as verzió.Transmission állítanék be. A config file a download dir és az incomplete mappája is a felcsatolt mount pointon van.
Továbbá a watch dir is.Ilyen hibákat kapok sys.logban:
daemon.err transmission-daemon[17084]: [2022-09-11 13:00:41.175] watchdir Failed to open directory "/mnt/queue" (2): No such file or directory (watchdir.c:358)
(egyértelmüen létezik a mappa)Couldn't preallocate file "/mnt/incomplete/valami.flac.part" (sparse, size: 28121943): No space left on device (fdlimit.c:219)
Couldn't save file "/mnt/transmission/settings.json": Resource busy (variant.c:1226)
Gondoltam mi sem egyszerübb nincs joga a transmission usernek,adtam rwx jogot mindenre.
Nem segített.
Utánna root nevében futattam a szolgáltatást, így sem volt jó.
Átettem a config filet egy random mappába a routerre. szintén resource busy hibát kapott.Ha kézzel beadtam neki egy torrent filet akkor:
daemon.err transmission-daemon[17084]: [2022-09-11 13:00:45.176] valami] tr_fdFileCheckout failed for "/mnt/incomplete/valami.flac.part": No space left on device (inout.c:95).Biztos valami jogosultság hiba, de nem tudom hol.
Minden más (samba fileshare, dlna) müködik.Köszönöm az ötleteket!
Üdv.
Alex -
alexadh
tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi,már mindent kipróbáltam de nem boldogulok
Van egy Asus AC65P routerem (openwrt r12173-01c8f2e97c) ,illetve egy telekomos router.
2 subnet is van. 192.168.1.x(telekom router) és 192.168.3.x(asus router).
Sagemcom router lanjába van bedugva az asus wan portja.
Asus router LAN lába 192.168.3.1 ,WAN lába 192.168.1.3
Az 1.x alhálóban a telekomos sagemcom router(1.1) adja a netet.
Cél hogy a dlna ,samba,transmission stb. müködjön az 1.x hálóban , az asus router lan tartományában(3.x) müködik.Tudom hogy a dlna alapból nem úgy van kitalálva más subnetekben is müködjön de az előző routeremmel (wdr3600vargalex v1.1.7 r35342 ) müködött ugyanilyen hálózati felállásban
.
Az 1.x hálóból elérem amúgy a routert, pingelhető és bejön a GUIja is.
Egy jó tüzfal szabály kellene ,de ezzel nem müködik(hasonló van beállítva a régi routeren:
Hol hibázok? Mit kellene megnézzek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest