-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
vargalex #21009 üzenetére
Á valóban, ezt elnéztem
Köszönöm!
Hogyan tudom és inkább mire frissíteni ilyen régi vasnál, wdr3600-nál amiben elérhető az offload?
Lesz értelme?Mi az az olcsó wifis router amin már jól fut olyan openwrt ami tudja ezt és nem fekszik meg akár 30 wifi kiszolgálásától sem? ( tudom ez nem ennek a topiknak a témája, de szeretnék openwrt-t használni - akár olyan eszközzel ami kezel pl 2 db 1tb-os ssd-t is akár torrenttel)
Szerk: közben ahogy olvasgatom ezen a régi 3600-ason nem nagyon tud senki 400Mbps-nél nagyobb sebességet elérni semmilyen openwrt-vel, így valószínűleg marad ez.
A wifi stabilitás most fontosabb mint a madzagos sávszél, azt úgysem nagyon használom.
Legalábbi remélem stabilabb lesz a wifi mint a gyári fw-vel, az már használhatatlan volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged