- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
Igen gondoltam még egy megoldásra, ha egyáltalán létezik ilyen. Adott egy felhasználó, aki belép a felhasználó nevével + jelszavával, ugye alap esetben /home/felhasználóneve/ ide rakja be az usert. Csak hogy ő így vissza tud menni. Átállítottam a mappa jogosultságokat szóval nem tudja se megnyitni, se másolni semmi. De ezt a visszalépést nem lehet valahogy letiltani?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
buherton #16082 üzenetére
Elnéztem. Működik, csak puttyon tudom eltüntetni. FileZilla-val megnyitom az megjeleníti. Ott nem lehet valahogy eltüntetni? Amúgy a rendszer mappákat akarom (bin, boot stb..) , de szerintem nem engedi, mert mikor oda raktam a pontot, már nem tudta az elérési útvonalat.
-
szemmelver
aktív tag
Hali!
Valaki tudna írni egy mappa elrejtő parancsot, ha van egyáltalán ilyen.
(Centos 6 32 bit)
Köszönöm!Üdv!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, de van egy VPS szerverem, ahova fölszeretném rakni a Nano szövegszerkesztőt, és hiába rakom föl nem tudom megnyitni a server.cfg-t
OS típusa: CentOS 6 32bit
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest