- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Hi!
Nagy önbizalommal nekiáltam Instalálni az Ubuntu Linuxot...
1.Restart
2.Boot From CD
3.Elindult grafikus módban
4.Kiválasztottam a telepítést, de akkor ezeket írta ki:
-Uncompressing Linux...ok Booting
-hdc: Timeout waiting for DMA
-hdc: Drive not redy for command
-buffer 1/0 error on device
Először a partició formátumra gondoltam, hogy az nem megfelelő...de sajnos nem...Partition magicel átformatáltam a D Particiót és fennmaradt a probléma...Miért???
-HELP- -
Majstor
senior tag
Thank's All!
-
Majstor
senior tag
Jah...ez kimaratt...így OFF-ba megkérdezem még1x a Guruktól: akkor melyik a ''legjobb'' Free Linux???
-
Majstor
senior tag
Kössz, akkor majd utánanézek a Wine és a Cedega ''kulcsszavaknak'', és átteleportálom magam a kezdőkhöz...
1000x -
Majstor
senior tag
válasz
ngabor2 #1645 üzenetére
Őszintén, nagyon keveset játszok PC-én...de valamikor rám jönn a ''jáccanék valamit''
Úgyhogy nem elsődlges szempont a Game...inkább Film,Internet,Zene,p2p.
Hát...Linuxos kezdőlámernek kéne számítanom, mert sajnos, szoktam néha, akkora önbizalommal osztani az 50 flléres észt -
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam -
Majstor
senior tag
Hi All!
Melyik a legjobb ingyenes Linux-os OPrendszer?
(kb. mindenre YO...játékok is normálisan mennek rajta)
Választ előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest