-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát jah, ésszel kell csinálni, akkoriban, kezdő linuxosként, (nem mintha most nem az lennék) nem fordítottam elég figyelmet ezekre, mondván a gép csak tudja mi jó neki.
Azóta jobban szeretem én megmondani neki, hogy mi jó neki ( vagy legalább ellenőrizni döntésétVégeredményben ez a lényeg, nehezebben is ereszti az ember ha már megkedveli, nálam valszín az volt a gond, hogy az Arch-on kívül, egy kipróbált disztribet sem kedveltem (minedgyiknek volt valami furcsasága).
Szegény Win, most a lelkébe tiportál
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest