- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát jah, ésszel kell csinálni, akkoriban, kezdő linuxosként, (nem mintha most nem az lennék) nem fordítottam elég figyelmet ezekre, mondván a gép csak tudja mi jó neki.
Azóta jobban szeretem én megmondani neki, hogy mi jó neki ( vagy legalább ellenőrizni döntését
Végeredményben ez a lényeg, nehezebben is ereszti az ember ha már megkedveli, nálam valszín az volt a gond, hogy az Arch-on kívül, egy kipróbált disztribet sem kedveltem (minedgyiknek volt valami furcsasága).
Szegény Win, most a lelkébe tiportál
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő