-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
I02S3F #30410 üzenetére
Nem, nem mentem. Azért szoktam le a rendszer mentéséről, mert állandóan változnak a felhasználási szokásaim. Kb. fél-egy évente úgyis újrahúzom az Archot, teljesen másik grafikus felülettel, meg pár progit is mindig lecserélek, ezért nem látom értelmét régi rendszert eltenni. Nekem a belakott rendszer nem szent, szeretek tiszta lappal kezdeni, meg különféle dolgokat kipróbálni. A konfigjaim a /home-on viszont el vannak téve, meg mentem őket, azokból fel tudok használni az új rendszer alatt, meg a csomaglistát is elmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest