-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
inf3rno #30198 üzenetére
Fix asztali gépként van használva. Ugyanúgy, ahogy a másik gép is.....
Írtam már, hogy Windows alatt mindig stabil. Így nem lehet sem antenna, sem Wifikártya hiba. Inkább Linux driver gond... mivel a neten rengetegen panaszkodnak ugyanezzel a problémával.Egyedül még azt nem tudtam megpróbálni, hogy USB-s külső eszközre (pendrive, hdd) kiírom a Linuxot, mert csak notebookjaink vannak és nem tudom lehúzni a hdd-t. Nem szeretném, ha a Grub elrontaná a boot menüt.
Úgy láttam telepítésnél ki lehet választani hova írja a Grubot, de ennek ellenére mégis mindenhol azt írják, hogy ajánlott kihúzni azt a HDD-t, amire már másik rendszer (Windows) van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest