Hirdetés
- Mini PC
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Gaming notebook topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi. Lemondtam róla, mert az email szerver része végül angolul se ment. Egyszer kétszer beendedi a felhasználót a SOGo utána meg kapásból visszaugrik a login oldalra. Akkor is kér hitelesítést, ha nincs is bekpacsolva. Fura. Meg email fióknál egyszerűen nem fogadja el a felhasználó jelszavát. Idősebb linuxos kollégával is néztük, azt mondta ő is, hogy nem én vagyok a hülye, hanem bugos.
Végignéztem a szit.hu-s debian oktató oldalt, az elég jól használható. Külön összerakni egy mail szervert talán egyszerűbb is, legalább tényleg azt csinálja amit kéne neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest