-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
ubyegon2 #27389 üzenetére
Hát ez most valami nagyon gáz itt nálam és minimális esélye van, hogy a digi a hibás
De fel is adtam, ez meghaladja a tudásomat.
Ha valakit érdekel a teljes sztori, nem akarom a fórumot ezzel terhelni, itt van: https://linuxkalandor.blogspot.com/2018/11/forumok.html - ha nem dobom ki a cuccaimat, akkor még folytatom a további "felfedezésekkel", meg ha lesz valami megoldás, azzal is.Túl sokat dolgoztam ilyenekkel ahhoz, hogy ne tudjam, ennek a kibogozásához édeskevés a tudásom.
Vagy hagyom, hogy egy potenciális kártevő vagy idegen garázdálkodjon a hálózatomon vagy felszámolom az egészet. Hajlok az utóbbira.ui: nem tudom, ki volt az a "zseni", aki a DSL kapcsolatot kiszedte a network-manager GUI-ból, de ahogy elnézem, többek szerint is leszáradhatott volna a keze, mikor ezt megtette.
Alig lehet megtalálni, mert parancssorból kell indítani, utána meg a kapcsolódás vagy GUI nélküli parancssorból működik (nmcli con up...), vagy valami grafikus izéből, bluetooth címszó alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged